Bucureştiul găzduieşte tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020, astfel că de vineri până duminică traficul rutier va fi restricţionat.

Imaginea articolului Bucureştiul găzduieşte tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020. Traficul rutier va fi restricţionat, de vineri până duminică

Bucureştiul găzduieşte tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020. Restricţii în trafic

Pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020, eveniment ce va avea loc în Capitală, se vor institui mai multe restricţii de trafic.

Astfel, vineri, 29 noiembrie, pe banda I de circulaţie de pe Calea Victoria, segmentul cuprins între Str. George Enescu până la Str. Ştirbei Vodă se va circula cu restricţii. La fel duminică, în data de 1 decembrie, pe banda I de circulaţie de pe Calea Victoria, segmentul cuprins între Str. General H.M. Berthelot până la Str. Ştirbei Vodă. De asemeena, tot în 1 decembrie vor fi restricţii pe banda I de circulaţie de pe Calea Dorobanţi, segmentul cuprins între Bd. Dacia şi Piaţa Lahovari, în faţa hotelului Sheraton.

În zilele de 29 noiembrie şi 30 noiembrie, vor fi rezervate locuri pentru autoturisme în parcarea publică de la Romexpo.

Organizatorii solicită şoferilor să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7545309-mediafax-foto-alexandru-dobre-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7545309-mediafax-foto-alexandru-dobre-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Bucureştiul găzduieşte tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020, astfel că de vineri până duminică traficul rutier va fi restricţionat. Bucureştiul găzduieşte tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020. Restricţii în trafic ...