Un profesor de la Liceul Teoretic din Săcele, judeţul Braşov, este acuzat de un părinte că a dat mai multe palme copilului său. Incidentul a avut loc după ce elevul a lovit un câine. „Profesorul spune că doar l-a împins, elevul spune că l-a lovit”, declară directorul şcolii.

Imaginea articolului Şcoala ca ring de box. Dosar penal pentru un profesor care a lovit un elev

Dosar penal pentru un profesor care a lovit un elev

Poliţiştii din Braşov au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă după ce părintele unui elev de la Liceul Teoretic din Săcele a depus o plângere în care a reclamat că un profesor i-a lovit copilul.

Părintele a reclamat, potrivit unor surse din anchetă, că un profesor i-a dat mai multe palme copilului său. Elevul a fost dus şi la Serviciul de Medicină Legală.

La rândul său, directorul Liceului Teoretic „George Moroianu” Săcele, Gheorghe Munteanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la şcoală nu a fost depusă nicio reclamaţie, dar a fost fiind deschisă şi aici o anchetă.

„Nu avem nicio plângere. Ne-am autosesizat. (…) Este o comisie care va discuta cu elevi, profesor, diriginte. În consiliul profesoral se va discuta această situaţie. Profesorul spune că doar l-a împins, elevul spune că l-a lovit, din câte ştiu”, a declarat Munteanu.

Potrivit acestuia, scandalul s-a petrecut în curtea şcolii. Aici a intrat un câine, iar elevul de clasa a 7-a ar fi lovit patrupedul. Profesorul, care era de serviciu, s-ar fi îndreptat spre copil, apoi l-ar fi luat de guler.

Cadrul didactic reclamat predă georgrafie şi este profesor în această unitate de învăţământ de 10 ani.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/liceeni-publimedia-andrei-spirache-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/liceeni-publimedia-andrei-spirache-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un profesor de la Liceul Teoretic din Săcele, judeţul Braşov, este acuzat de un părinte că a dat mai multe palme copilului său. Incidentul a avut loc după ce elevul a lovit un câine. „Profesorul spune că doar l-a împins, elevul spune că l-a lovit”, declară directorul şcolii. ...