După mai bine de cinci sezoane pe banca clubului Tottenham, Mauricio Pochettino a plecat de la gruparea din Premier League. Presa din Anglia notează că rezultatele slabe din acest sezon i-ar fi semnat sentinţa tehnicianului, Tottenham este pe locul 14 în clasamentul primei ligi engleze.

Imaginea articolului Mauricio Pochettino, demis de la clubul Tottenham din cauza rezultatelor slabe

Mauricio Pochettino, demis de la clubul Tottenham din cauza rezultatelor slabe

Daniel Levy, proprietarul clubului, a oferit o declaraţie de presă obişnuită în aceste situaţii şi spune că Pochettino şi staff-ul său vor rămâne în istoria clubului, dar că în această situaţie binele clubului a primat.

“Am luat cu greu această decizie, dar rezultatele interne de la finalul sezonului trecut şi începutul acestuia au fost extrem de dezamăgitoare. A trebuit să o facem pentru binele clubului.

Mauricio şi staff-ul său vor face parte din istoria noastră. Am cea mai mare admiraţie pentru felul în care a gestionat perioada dificilă când am jucat meciurile de acasă pe alt teren pentru a ne construi noul stadion, dar şi pentru căldura şi pozitivitatea pe care ni le-a adus”, a spus Levy.

În cele patru sezoane complete petrecute la Tottenham, Pochettino a reuşit să termine Premier League pe locurile 3, 2, 3, respectiv 4, lucru sinonim cu patru calificări consecutive în Liga Campionilor. Anul trecut, gruparea din Londra a ajuns până în finala Ligii Campionilor, pierdută însă în faţa adversarei din campionat, Liverpool.

Conform Sky Sports News, Jose Mourinho este principalul favorit să îl înlocuiască pe Mauricio Pochettino pe banca lui Tottenham.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7523910-hepta-mediafax-foto-anadolu-agency-hepta.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7523910-hepta-mediafax-foto-anadolu-agency-hepta-300x300.jpgrootstireaUncategorised
După mai bine de cinci sezoane pe banca clubului Tottenham, Mauricio Pochettino a plecat de la gruparea din Premier League. Presa din Anglia notează că rezultatele slabe din acest sezon i-ar fi semnat sentinţa tehnicianului, Tottenham este pe locul 14 în clasamentul primei ligi engleze. ...