La secţia de vot amenajată în staţiunea montană Păltiniş, judeţul Sibiu, prezenţa la urne a depăşit, după patru ore de la deschiderea urnelor, 100%. Toate persoanele au votat pe lista suplimentară.

Imaginea articolului Prezenţa la urne de 100%, depăşită la o secţie din staţiunea preferată pentru schi a lui Klaus Iohannis

Prezenţa la urne de 100%, depăşită la o secţie din staţiunea preferată pentru schi a lui Klaus Iohannis

La secţia din staţiunea Păltiniş, judeţul Sibiu, prezenţa este de 123%, după ce 26 de oameni, cel mai probabil turişti aflaţi în staţiune, şi-au exprimat votul.

Staţiunea Păltiniş este preferată de preşedintele Klaus Iohannis, care a venit de mai multe ori la schi pe durata primului mandat. Staţiunea este cea mai înaltă din România şi se află la circa 30 de kilometri de Sibiu.

La polul opus, în judeţul Sibiu, se află o secţie de vot din localitatea Jina, situată în zona Transalpina, unde nici 2% dintre cei aşteptaţi la urne nu şi-au exprimat opţiunea de vot.

La nivelul judeţului Sibiu sunt aşteptate în 376 de secţii amenajate 379.246 de persoane.

În staţiunea Băile Felix, din Bihor, la una dintre secţiile deschise prezenţa este de 93% . Aici 482 de oameni sunt înscrişi pe listele permanente, iar dintre acaeştia şi-au exprimat votul 61. În schimb, alţi 391 au votat pe liste suplimentare.

În staţiunea Sinaia, din judeţul Prahova, prezenţa este în duă secţii de 58%, respectiv 46%.

Şi în Cheia şi Buşteni prezenţa depăşeşte 30% la ora 11.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

rootstireaUncategorised
La secţia de vot amenajată în staţiunea montană Păltiniş, judeţul Sibiu, prezenţa la urne a depăşit, după patru ore de la deschiderea urnelor, 100%. Toate persoanele au votat pe lista suplimentară. Prezenţa la urne...