ANP anunţă că 14.807 de deţinuţi au votat, duminică, pentru alegerile prezidenţiale din totalul de 20.434 din totalul persoanelor private de libertate din unităţi. Votul a fost închis şi s-a desfăşurat fără a fi înregistrate incidente.

34 afişări

Imaginea articolului ANP: Votul din penitenciare s-a închis. 14.807 de deţinuţi au votat pentru prezidenţiale

14.807 persoane private de libertate şi-au exercitat, duminică, dreptul de vot în cadrul alegerilor prezidenţiale, din totalul de 20.434 aflate în detenţie, informează ANP.

„Ca urmare a dispunerii tuturor măsurilor organizatorice de natură să asigure desfăşurarea în condiţii optime a procesului de vot în cadrul alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019, unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral”, informează reprezentanţii ANP, printr-un comunicat de presă.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/jilava-penitenciar-10-marian-ilie.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/jilava-penitenciar-10-marian-ilie-300x300.jpgrootstireaUncategorised
...