Codrin Ştefănescu a declarat că cei care au trădat partidul, prin susţinerea Guvernului Orban, vor regreta. Fostul secretar general al PSD a precizat că social-democraţii vor regreta, la rândul lor, faptul că au permis prezenţa în formaţiune a unor oameni „lipsiţi de curaj şi de caracter”.

Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: Vor regreta cei care au trădat, cei cărora li s-a promis marea cu sarea

Codrin Ştefănescu: Vor regreta cei care au trădat, cei cărora li s-a promis marea cu sarea

Vor regreta cei care au trădat. Vor regreta cei care i-au susţinut. Vor regreta cei care au conspirat. Vor regreta cei care s-au lăsat ademeniţi. Şi cărora li s-a promis marea cu sarea. Pentru că tuturor li s-a promis câte ceva important! Vor regreta în final până şi cei care i-au votat cândva. Cu toţii!”, a scris Codrin Ştefănescu, luni seara, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că cei din PSD vor regreta faptul că au permis să existe în partid astfel de persoane lipsite de caracter.

Iar noi, cei din PSD, vom regreta că am permis printre noi prezenţa unor oameni lipsiţi de curaj şi lipsiţi de caracter”, a conchis Ştefănescu.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat luni, după învestirea noului Guvern cu 240 de voturi „pentru”, inclusiv suportul unor parlamentari PSD, că cei care i-au arătat susţinere lui Ludovic Orban vor fi excluşi din partid.

Parlamentarii social-democraţi care au fost prezenţi şi au votat în Parlament la învestirea Guvernului Orban sunt: senatorul de Dolj Eugen Gioancă, deputatul de Cluj Cristina Burciu şi deputatul de Bacău Elena Hărătău.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7465391-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7465391-mediafax-foto-andreea-alexandru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Codrin Ştefănescu a declarat că cei care au trădat partidul, prin susţinerea Guvernului Orban, vor regreta. Fostul secretar general al PSD a precizat că social-democraţii vor regreta, la rândul lor, faptul că au permis prezenţa în formaţiune a unor oameni „lipsiţi de curaj şi de caracter”. ...