Peste 100 de poliţişti, jandarmi, voluntari, dar şi câinele de urmă al serviciului criminalistic de la IPJ Constanţa caută, duminică dimineaţa, copilul de 8 ani, care a dispărut sâmbătă din faţa casei. La acţiune participă şi un elicopter, care survolează zona.

168 afişări

Desfăşurare de forţe în judeţul Constanţa pentru găsirea copilului de 8 ani, dat dispărut sâmbătă.

Căutările, care au început imediat după anunţarea dispariţiei, au continuat toată noaptea. Duminică dimineaţa, peste 100 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, voluntari şi câinele de urmă al serviciului criminalistic din cadrul IPJ Constanţa participau la acţiune. Autorităţile au apelat şi la ajutorul unui elicopter, care survolează zona de câteva ore.

Căutările sunt făcute în localitatea natală a copilului, Pecineaga, şi în împrejurimile acesteia.

Copilul de 8 ani, Iulian Alexandru Biţică, a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7497214-mediafax-foto-marian-ilie-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/7497214-mediafax-foto-marian-ilie-1.jpgrootstireaUncategorised
Home ...