Bărbatul care a rămas încarcerat după ce braţul unei macarale a căzut peste maşina în care se afla a fost dus la Spitalul Universitar, în comă. Alte trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Imaginea articolului FOTO | O macara s-a prăbuşit peste o maşină cu pasageri, în centrul Bucureştiului: Un bărbat a fost dus în comă la Spitalul Universitar

Braţul unei macarale s-a prăbuşit peste o maşină în care erau trei oameni. O persoană încarcerată

Potrivit ISU Bucureşti, bărbatul care a rămas încarcerat a fost extras de pompieri. El a fost dus inconştient şi intubat la Spitalul Universitar.

„Au fost în total patru victime, dintre care trei cu răni minore şi o persoană cu leziuni mai grave pentru care a trebuit să acţionăm cu accesoriile din dotare pentru descarcerarea acesteia. Persoana cu leziuni mai grave era şoferul. Celelalte trei persoane erau conştiente, au reuşit să se evacueze singure din maşină. Dificultatea intervenţiei a fost din faptul că iniţial am fost nevoiţi să acţionăm cu accesoriile din dotare pentru stabilizarea macaralei, pentru că exista pericolul ca aceasta să se prăbuşească peste echipajele de intervenţie, respectiv peste autoturism. Apoi am acţionat pentru decopertarea plafonului, respectiv scoaterea persoanei care era în interior”, a spus maiorul Florin Duminică, de la Detaşamentul Special de Salvatori.

Alţi doi bărbaţi care se aflau în maşină, dar care au ieşit singuri, au fost duşi la Spitalul Floreasca, iar încă unul, la Spitalul Universitar, pentru a primi îngrijiri medicale.

Ştirea iniţială

Braţul unei macarale s-a prăbuşit, sâmbătă, peste o maşină în care se aflau patru persoane, pe strada Matei Millo, din Capitală. Pompierii intervin pentru a salva un bărbat care a rămas blocat în vehicul.

Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, accidentul s-a produs pe strada Matei Millo, unde braţul unei macarale s-a prăbuşit peste o maşină.

După evaluarea situaţiei, pompierii au stabilit că în maşină erau patru persoane, nu trei cum a fost informaţia iniţială, toate victimele fiind conştiente.

„Braţul unei macarale s-a prăbuşit peste un autoturism în care se aflau trei persoane. Două dintre acestea au ieşit din maşină după impact, a treia este încarcerată (bărbat)”, anunţă ISU B-If.

Echipe de pompieri acţionează la faţa locului şi a fost trimis în sprijin şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/whatsapp-image-2019-11-02-at-11-18-22.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/whatsapp-image-2019-11-02-at-11-18-22-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Bărbatul care a rămas încarcerat după ce braţul unei macarale a căzut peste maşina în care se afla a fost dus la Spitalul Universitar, în comă. Alte trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale. ...