Coreea de Nord a anunţat că a testat cu succes lansatoare multiple de rachete de dimensiuni super-masive, informează agenţia sud-coreeană Yonhap, citând agenţia oficială de ştiri de la Phenian, KCNA.

Imaginea articolului Coreea de Nord susţine că a testat lansatoare multiple de rachete de dimensiuni super-masive

Coreea de Nord susţine că a testat lansatoare multiple de rachete de dimensiuni super-masive

“Academia de Ştiinţe ale Apărării din Republica Populară Democrată Coreeană a testat din nou cu succes lansatoare multiple de rachete de dimensiuni super-masive, joi după-amiază”, a transmis agenţia nord-coreeană.

KCNA a mai relatat că liderul de la Phenian, Kim Jong Un, s-a manifestat “satisfacţia” în legătură cu reuşita testului şi a transmis felicitări oamenilor de ştiinţă care dezvoltă “muşchii de autoapărare ai ţării”.

Testul, care a fost efectuat de joi, a confirmat că “sistemul de foc continuu” al lansatoarelor multiple de rachete este capabil “să distrugă total” un grup ţintă inamic printr-un bombardament surpriză, a explicat agenţia nord-coreeană.

Autorităţile de la Seul au anunţat că forţele regimului de la Phenian au lansat, în cursul zilei de joi, două proiectile neidentificate.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/hepta-3075299.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/11/hepta-3075299-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Coreea de Nord a anunţat că a testat cu succes lansatoare multiple de rachete de dimensiuni super-masive, informează agenţia sud-coreeană Yonhap, citând agenţia oficială de ştiri de la Phenian, KCNA. Coreea de Nord susţine...