Salvamontiştii din Maramureş anunţă că au pornit către Valea Vaserului, în urma unui apel la 112 care reclamă că un vagon al Mocăniţei a deraiat din nou.


Imaginea articolului Apel la 112: Intervenţie pe Valea Vaserului, după ce un vagon al Mocăniţei a deraiat din nou/ UPDATE: Accidentul a fost confirmat de ISU

Apel la 112: Intervenţie pe Valea Vaserului, după ce un vagon al Mocăniţei a deraiat din nou

„Acţiune în desfăşurare Salvamont Maramureş, Valea Vaserului, traseul Mocăniţei. În urma unui apel venit prin 112 se pare că un vagon al Mocăniţei ar fi deraiat la kilometrul 8”, anunţă Salvamont Maramureş.

UPDATE: ISU Maramureş confirmă deraierea unui vagon al Mocăniţei. Nu sunt victime

ISU Maramureş a confirmat pentru MEDIAFAX că un vagon al Mocăniţei a deraiat din nou, însă anunţă că de această dată nu sunt victime.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un vagon al Mocăniţei a deraiat vineri, însă nu au fost înregistrate victime.

„Nu sunt victime, vagonul a fost repus pe şine şi a fost reluată activitatea”, a spus Alexa Gonczi.

Salvamontiştii din Maramureş au anunţat, vineri, o nouă intervenţie pe Valea Vaserului, unde un apel la 112 anunţa că un vagon al Mocăniţei a deraiat din nou.

Sâmbăta trecută, locomotiva Mocăniţei a deraiat pe Valea Vaserului, în judeţul Maramureş, iar 12 persoane au ajuns la spital, rănite. În trenul de linie îngustă se aflau aproximativ 200 de persoane.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Potrivit salvamontiştilor, nu se cunosc deocamdată alte detalii.

O echipă a Salvamont Maramureş – formaţia Vişeu şi pompierii au pornit către zona semnalată.

Sâmbăta trecută, locomotiva Mocăniţei a deraiat pe Valea Vaserului, în judeţul Maramureş, iar 12 persoane au ajuns la spital, rănite. În trenul de linie îngustă se aflau aproximativ 200 de persoane.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/mmmmmmm-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/mmmmmmm-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Salvamontiştii din Maramureş anunţă că au pornit către Valea Vaserului, în urma unui apel la 112 care reclamă că un vagon al Mocăniţei a deraiat din nou. ...