Patru cetăţeni din Palestina, între care un copil de 2 ani, intraţi în România pe jos şi preluaţi de o călăuză, au fost opriţi la Ostrov, judeţul Constanţa. Călăuza lor a fost arestată pentru 30 de zile.


Imaginea articolului Un cetăţean palestinian care transporta patru migranţi din Irak, arestat în judeţul Constanţa

Un cetăţean palestinian care transporta patru migranţi din Irak, arestat în judeţul Constanţa

Poliţiştii de frontieră din Ostrov, judeţul Constanţa, au oprit în trafic, pe direcţia localităţii Lipniţa, un autoturism înmatriculat în Suedia, condus de un cetăţean palestinian în vârstă de 47 de ani, posesor al unui permis de şedere suedez.

În maşină mai erau patru persoane care nu vorbeau limba română şi nu care îşi justificau scopul călătoriei.

Cei cinci au fost duşi la Poliţia de Frontieră Ostrov, unde s-a stabilit că pasagerii sunt cetăţeni din Palestina, trei adulţi cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani şi un minor în vârstă de 2 ani.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că cei patru au trecut frontiera din Bulgaria în România, pe jos, pe la “frontiera verde”, iar ulterior au fost preluaţi de cetăţeanul palestinian R.M.

Şoferul intenţiona să-i ajute pe cei patru conaţionali să ajungă într-un stat din Vestul Europei.

Pe numele călăuzei, Tribunalul Constanţa a admis propunerea procurorului de caz de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar cei patru cetăţeni palestinieni au fost preluaţi de autorităţile de frontieră bulgare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7497214-mediafax-foto-marian-ilie-10.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7497214-mediafax-foto-marian-ilie-10-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Patru cetăţeni din Palestina, între care un copil de 2 ani, intraţi în România pe jos şi preluaţi de o călăuză, au fost opriţi la Ostrov, judeţul Constanţa. Călăuza lor a fost arestată pentru 30 de zile. ...