Poliţiştii au verificat sâmbătă o maşină aflată în perimetrul Pieţei Victoriei, potrivit martorilor din zonă, existând suspiciunea că în vehicul ar exista un dispozitiv exploziv anunţat la numărul unic de urgenţă 112.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că o persoană a sunat la 112 pentru a anunţa că într-o maşină din perimetrul Pieţei Victoria s-ar afla obiecte suspecte.

Astfel, forţele speciale au verificat maşina respectivă în huduielile protestatarilor, care au susţinut că este vorba de o diversiune pentru a deturna manifestaţia.

Câteva sute de persoane se află, la ora transmiterii ştirii, la protestul din Piaţa Victoriei.

UPDATE: Obiectele “suspecte” reclamate la 112 ca aflându-se într-o maşină din Piaţă erau nişte lumânări

Obiectele “suspecte” reclamate de o persoană la numărul unic de urgenţă 112 ca aflându-se într-o maşină din Piaţa Victoriei s-au dovedit a fi nişte lumânări, a anunţat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

“S-au efectuat verificări, nu s-a confirmat această ipoteză şi, ca să fie clar pentru toată lumea, vorbim de nişte lumânări, într-adevăr din acelea în suport de plastic. Acelea erau obiectele pe care le-a văzut”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Poliţiştii nu au impus vreo sancţiune în acest caz.

Verificările au avut loc după ce o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că într-o maşină din Piaţa Victoriei s-ar afla obiecte suspecte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7364379-mediafax-foto-andreea-alexandru-9.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/7364379-mediafax-foto-andreea-alexandru-9.jpgrootstireaUncategorised
Poliţiştii au verificat sâmbătă o maşină aflată în perimetrul Pieţei Victoriei, potrivit martorilor din zonă, existând suspiciunea că în vehicul ar exista un dispozitiv exploziv anunţat la numărul unic de urgenţă 112. ...