Preşedintele SUA Donald Trump şi Melania Trump vor efectua o vizită în Polonia şi Danemarca în perioada 31 august – 3 septembrie, a anunţat miercuri Casa Albă printr-un comunicat, potrivit Reuters.


Imaginea articolului Donald Trump va efectua o vizită în Polonia şi Danemarca în perioada 31 august - 3 septembrie

Trump va efectua o vizită în Polonia şi Danemarca în perioada 31 august – 3 septembrie

Casa Albă a informat că Trump şi soţia sa „vor participa la ceremonii comemorative şi vor vizita siturile memoriale din Varşovia la 1 septembrie 2019, cu ocazia aniversării a 80 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial.”

Vorbind cu reporterii marţi, Trump a declarat că aşteaptă cu nerăbdare să viziteze Polonia. „Îmi plac oamenii”, a spus el.

Trump a vizitat anterior Polonia în iulie 2017, la câteva luni după preluarea funcţiei. Statele Unite au fost de acord să sporească numărul trupelor americane din Polonia, un pas solicitat de Varşovia, care se teme de o posibilă agresiune din partea Rusiei.

În Danemarca, Trump „va participa la o serie de întâlniri bilaterale şi se va întâlni cu oamenii de afaceri”, a transmis Casa Albă.

Vizita lui Trump este stabilită pentru 2-3 septembrie, a anunţat biroul premierului danez.

„SUA este cel mai important şi cel mai puternic aliat al Danemarcei în NATO. Militarii noştri stau umăr la umăr pentru apărarea siguranţei Europei ”, a declarat premierul danez Mette Frederiksen.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/hepta-4223361.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/08/hepta-4223361-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele SUA Donald Trump şi Melania Trump vor efectua o vizită în Polonia şi Danemarca în perioada 31 august - 3 septembrie, a anunţat miercuri Casa Albă printr-un comunicat, potrivit Reuters. ...