Jurnalistul Marius Tucă oferă date exclusive din ancheta privind crima de la Caracal şi spune că probele ADN recoltate de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, din butoiul unde au fost găsite mai multe rămăşiţe umane, aparţin Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, răpită miercuri.

Totodată, fostul şef al crematoriului „Vitan-Bârzeşti”, Gheorghe Ionel, a declarat, aseara, că incinerarea unui corp nu se poate face într-un butoi, pentru că este nevoie de o temperatură de 1.400 de grade.

Comitetul Interministerial privind sistemul apelurilor de urgenţă 112 va discuta, azi, propunerile de modificare a OUG privind acest sistem. Pe ordinea de zi se află şi completarea şi explicitarea, de către STS, a aspectelor tehnice care limitează capacitatea de localizare prin tehnologia AML.

Un accident naval a avut loc, aseară, la intersecţia canalelor Mustaca şi Solomon, din Tulcea, după impactul între două nave, în care erau 13 persoane. Cinci oameni au fost răniţi.

Procurorul Jean-François Bohnert a fost desemnat de ministrul francez al Justiţiei, Nicole Belloubet, pentru a conduce Parchetul Naţional Financiar (PNF) din Franţa, informează site-ul cotidianului Le Figaro. Laura Codruţa Kovesi rămâne astfel favorită pentru funcţia de procuror şef european.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/bnmediafax.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/bnmediafax.jpgrootstireaUncategorised
Jurnalistul Marius Tucă oferă date exclusive din ancheta privind crima de la Caracal şi spune că probele ADN recoltate de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, din butoiul unde au fost găsite mai multe rămăşiţe umane, aparţin Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, răpită miercuri. ...