Identificarea unui ADN din analiza oaselor descoperite la locuinţa lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere din Caracal, este, în prezent, sub semnul întrebării, din cauza faptului că oasele sunt foarte calcinate, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul INML.


Imaginea articolului Identificarea unui ADN în oasele din curtea lui Gheorghe Dincă, sub semnul întrebării - surse INML

CRIMELE din Caracal: Identificarea unui ADN în oasele din curtea lui Gheorghe Dincă, sub semnul întrebării

Specialiştii Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici” din Capitală spun că fac eforturi ca până vineri să transmită un rezultat al analizei ADN în ceea ce priveşte oasele găsite la locuinţa lui Gheorghe Dincă, din Caracal.

Cu toate aceste, surse din cadrul INML au precizat pentru MEDIAFAX că oasele sunt extrem de calcinate şi deteriorate, astfel că depistarea unui material genetic, respectiv depistarea unui ADN, este în acest moment, pusă sub semnul întrebării.

„Nu ştim în momentul de faţă dacă vom găsi un material genetic în acele oase, pentru că sunt foarte calcinate. Este foarte dificil să depistezi un ADN. Dar, dacă se va găsi ceva, vom face tot posibilul ca până vineri să comunicăm un rezultat”, au declarat sursele citate pentru MEDIAFAX.

Rămăşiţele găsite la locuinţa lui Gheorghe Dincă au fost aduse la INML în weekend, iar analiza lor a început luni dimineaţă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/whatsapp-image-2019-07-26-at-13-37-39-2-8.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/whatsapp-image-2019-07-26-at-13-37-39-2-8-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Identificarea unui ADN din analiza oaselor descoperite la locuinţa lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere din Caracal, este, în prezent, sub semnul întrebării, din cauza faptului că oasele sunt foarte calcinate, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul INML. ...