Nicolae Moga a anunţat, marţi, că a informat-o pe Viorica Dăncilă că a ales să se retragă din funcia de ministru de Interne.

„În urma unei discuţii pe care am avut-o cu premierul am decis să mă retrag din funcţia de ministru de Interne. Retragerea din această demnitate trebuie văzută ca un nou început pentru minister. Toate aceste cercetări vor continua. Am încredere în oamenii oneşti şi profesionişti din minister. Îi mulţumesc doamnei premier pentru încredere şi trebuie ca astfel de evenimente să nu mai fie posibile pe viitor”, a spus Nicolae Moga.

Potrivit acestuia, decizia a fost luată pentru a „salva o parte din prestigiul puternic afectat” al Ministerului de Interne.

„Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituţii în urma activităţii deficitare a unor angajaţi ai săi care au fost destituiţi sau urmează să fie sancţionaţi. (…) În cele 6 zile în care am condus MAI. Am dispus toate controalele posibile pentru identificarea vinovaţilor în cazul tragediei de la Caracal. Toate aceste cercetări vor continua”, a mai precizat Moga.

Nicolae Moga, a depus, miercuri, jurământul în funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

Nicolae Moga este ministrul cu cel mai scurt mandat din istoria MAI, el ocupând această funcţie vreme de doar şase zile.

Un mandat la fel de scurt a avut şi fostul lider PSD Liviu Dragnea, care a fost la conducere 12 zile.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/criminalmediafax.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/criminalmediafax.jpgrootstireaUncategorised
Nicolae Moga a anunţat, marţi, că a informat-o pe Viorica Dăncilă că a ales să se retragă din funcia de ministru de Interne. ...