Primăria Capitalei vrea se demoleze turnul de paraşutism din complexul „Lia Manoliu”, pentru a putea construi acolo noua Sală Polivalentă. Pentru asta, Municipalitatea trebuie să solicite Guvernului transmiterea acestui obiectiv din proprietatea statului în cea a Municipiului Bucureşti.


Imaginea articolului De ce vrea Primăria Capitalei să demoleze turnul de paraşutism de la „Lia Manoliu”

De ce vrea Primăria Capitalei să demoleze turnul de paraşutism de la „Lia Manoliu”

Un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti prevede solicitarea către Guvernului României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transportului, respectiv a Aeroclubului României, în domeniul public al Municipiului Bucureşti, a turnului de paraşutism de lângă Arena Naţională.

Dacă va fi aprobată această solicitare, Primăria Capitalei ar urma să demoleze turnul, pentru a putea construi noua Sală Polivalentă.

Pe de altă parte, PMB se obligă să construiască în trei ani un alt turn, pe o altă locaţie, apoi, construcţia să fie trecută din nou în proprietatea Aeroclubului.

Turnul de paraşutism de pe bulevardul Basarabia a fost construit în anul 1950 şi este înalt de 86 de metri, cât Palatul Parlamentului (cu tot cu deal).

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/parasutisti-remus-badea.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/parasutisti-remus-badea-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Primăria Capitalei vrea se demoleze turnul de paraşutism din complexul „Lia Manoliu”, pentru a putea construi acolo noua Sală Polivalentă. Pentru asta, Municipalitatea trebuie să solicite Guvernului transmiterea acestui obiectiv din proprietatea statului în cea a Municipiului Bucureşti. ...