Deputatul PNL Adriana Săftoiu transmite că după ce a ascultat discuţia operatorului 112 cu Alexandra Măceşanu, fata ucisă în Caracal, nu mai crede nimic “din ce ni se serveşte public”. Ea susţine că “acel monstru nu e singur şi cineva încearcă să ne convingă că e singur”.

“Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu aţi auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziţi vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înţeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci…cazul, cazul, oameni buni…e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acel monstru nu e singur! Si cineva încearcă să ne convingă că e singur”, a scris, marţi, pe Facebook, deputatul PNL Adriana Săftoiu.

Adriana Săftoiu a participat, luni, la şedinţa Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor, unde deputaţii au ascultat stenograma convorbirii dintre Alexandra Măceşanu şi operatorii 112 care au răspuns la apelul ei pentru a fi salvată înainte de a fi ucisă de Gheorghe Dincă la Caracal.

Luni, deputatul USR Stelian Ion a declarat că a ascultat convorbirile între Alexandra şi operatorii 112, precizând că „e răvăşitor”.

Reprezentanţii STS au fost audiaţi în Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor cu privire la gestionarea tragediei din Caracal. Sorinel Vasilca a demisionat, luni, de la şefia Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Nicolae Moga, care a demisionat marţi de la şefia MAI, fostul şef al Poliţiei Române Ioan Buda şi Florian Dragnea, care a preluat temporat atribuţiile de conducere ale Poliţiei, nu s-au prezentat la audieri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

rootstireaUncategorised
Deputatul PNL Adriana Săftoiu transmite că după ce a ascultat discuţia operatorului 112 cu Alexandra Măceşanu, fata ucisă în Caracal, nu mai crede nimic 'din ce ni se serveşte public'. Ea susţine că 'acel monstru nu e singur şi cineva încearcă să ne convingă că e singur'. ...