Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară, care se află la locul crimei de la Caracal, a declarat la „Marius Tucă Show”, că a identificat un martor, o femeie, care a fost ameninţată cu moartea,, cu un topor, de Gheorghe Dincă.


Imaginea articolului Valeriu Şuhan, la „Marius Tucă Show”: Am identificat o femeie care a fost ameninţată cu moartea de Gheorghe Dincă

Valeriu Şuhan, la „Marius Tucă Show”: Am identificat o femeie care a fost ameninţată cu moartea de Gheorghe Dincă

„În contextul dat, pot spune că Poliţia nu şi-a făcut în mod deplin datoria, pentru că nu a stăpânit situaţia operativă din Caracal. Aici vorbim de cunoaşterea comunităţii, câte infracţiuni s-au comis, de către cine s-au comis infracţiunile (…) Dacă Poliţia şi-ar fi făcut datoria, în ceea ce priveşte situaţia operativă, ar fi aflat că Dincă este un tip cu un comportament deviant, agresiv, un tip cu probleme de comportament, pentru că un om care trăieşte într-o astfel de mizerie, are serioase probleme psihice”, a precizat Valeriu Şuhan, în direct la „Marius Tucă Show”.

Fostul ofiţer de poliţie judiciară a precizat că a indentificat o femeie care a fost ameninţată cu moartea de către Gheorghe Dincă.

„Am identificat un martor, o doamnă care a fost ameninţată cu moartea, cu toporul, de către Dincă, pentru că se plimba cu câinele prin faţa curţii lui. (…) Instituţiile statului par să funcţioneze independente una faţă de cealaltă, poate dintr-un orgoliu prostesc. Insituţiile par că nu au legătură una cu cealaltă”, precizează Valeriu Şuhan.

Potrivit sursei citate, Polţia din Caracal ar fi trebuit să-l supravegheze pe Dincă, mai ales că era cunoscut cu probleme psihice.

„Un om cu un astfel de comportament, dublat cu testarea sa medicală, era obligatoriu să fie în atenţia Poliţiei şi să fie controlat în fiecare zi. Cred că este vorba de mai multe victime, am mai spus asta, mi-e teamă că lucrurile nu se opresc aici”, a mai explicat fostul ofiţer de poliţie judiciară.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/dinca-3.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/dinca-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară, care se află la locul crimei de la Caracal, a declarat la „Marius Tucă Show”, că a identificat un martor, o femeie, care a fost ameninţată cu moartea,, cu un topor, de Gheorghe Dincă. ...