Alexei Navalnîi, liderul opoziţiei din Rusia, care a fost spitalizat duminică în urma unei reacţii alergice severe, ar fi putut fi otrăvit cu o substanţă chimică necunoscută, a declarat un doctor care l-a mai tratat în trecut pe politicianul rus, informează agenţia de ştiri Reuters.

23 afişări


Imaginea articolului Doctor: Nu poate fi exclusă ipoteza otrăvirii lui Navalnîi, liderul opoziţiei din Rusia, care a suferit recent o reacţie alergică severă

Doctor: Nu poate fi exclusă ipoteza otrăvirii lui Navalnîi, liderul opoziţiei din Rusia, care a suferit recent o reacţie alergică severă

Doctorul Anastasia Vasilyeva, care a reuşit să vorbească succint cu Navalnîi şi l-a examinat de la distanţă pe acesta, a afirmat că nu se poate exclude otrăvirea politicianului.

“Nu putem exclude faptul că leziunile toxice ale pielii şi membranelor mucoase de o substanţă chimică necunoscută a fost provocată cu ajutorul unui «terţ»”, a scris Anastasia Vasilyeva pe Facebook.

Vasilyeva, care a precizat că Navalnîi prezintă o eczemă la nivelul părţii superioare a corpului, leziunii ale pielii şi secreţii oculare, a solicitat prelevarea unor mostre de piele şi păr de la politicianul rus pentru teste toxicologic. Ea a mai afirmat că este suspect faptul că nu i-a fost permis să-l examineze în mod adecvat pe Navalnîi.

Pe de altă parte, un doctor de la spitalul unde a fost internat Navalnîi a declarat că pacientul a fost diagnosticat cu urticarie şi se simte mai bine.

Kira Yamiş, purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi, a transmis pe Twitter, că acesta a fost spitalizat duminică dimineaţa în urma unei reacţii alergice severe, precizând că politicianul nu a mai suferit o astfel de reacţie în trecut.

Navalnîi a primit miercuri o sentinţă de 30 de zile în închisoare după ce a cerut organizarea unor proteste neautorizate faţă de excluderea unor candidaţi ai opoziţiei din alegerile parlamentare.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/hepta-4112506.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/hepta-4112506-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Home ...