Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza, a fost scos din sediul DIICOT Craiova, unde era audiat, duminică, pentru că i s-a făcut rău. Audierea a fost întreruptă şi se va relua la ora 20.00, iar Dincă a fost dus în Arest unde primeşte îngrijiri medicale.

170 afişări

Gheorghe Dincă a fost scos din sediul DIICOT Craiova, unde se desfăşurau audieri după ce bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza.

Bărbatul a fost dus în Arestul Poliţiei, cu o maşină a IPJ Dolj, după ce i s-a făcut rău.

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a declarat că acestuia i s-a făcut rău din cauza remuşcărilor, spunând că nu a dormit în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică.

„Avea o stare care nu îi permitea să mai continue audierea”, a spus Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Dincă.

Audierea se reia la ora 20.00.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/mdeda2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/mdeda2.jpgrootstireaUncategorised
...