Furnizorul de componente auto Robert Bosch şi-a revizuit prognoza pentru producţia auto, aşteptând o scădere de 5% în acest an, mai mare decât o estimare anterioară pentru un declin de 3%, relatează publicaţia Boersen-Zeitung, citată de Reuters.


Imaginea articolului Furnizorul de componente Bosch se aşteaptă la o scădere a producţiei auto de 5% în acest an

Furnizorul de componente Bosch se aşteaptă la o scădere a producţiei auto de 5% în acest an

În consecinţă, Bosch nu ar reuşi să obţină un câştig înainte de marje de dobândă şi impozite de 7%, aşa cum a făcut anul trecut, a declarat directorul financiar al companiei Stefan Asenkerschbaumer.

Compania prognozase o creştere a veniturilor şi o marjă EBITDA de 6% până la 7% pentru acest an.

“Nu vom reuşi să repetăm ​​marja ridicată din ultimul an, având în vedere evoluţia veniturilor”, a declarat Asenkerschbaumer, adăugând că el miza pe stagnarea producţiei auto în următorii trei ani.

Până în 2025, Bosch se aşteaptă să genereze venituri de 5 miliarde de euro (5,6 miliarde de dolari) din autoturisme electrice, datorită creşterii constante a acestui segment, în special din China, a afirmat el.

Bosch a furnizat deja componente pentru mai mult de 1 milion de vehicule electrice şi se aşteaptă ca veniturile să crească, în condiţiile în care a dezvoltat sisteme de propulsie pentru 50 de platforme de vehicule pentru diferiţi producători, a declarat executivul pentru ziar.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/fabrica-bosch-afp.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/fabrica-bosch-afp-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Furnizorul de componente auto Robert Bosch şi-a revizuit prognoza pentru producţia auto, aşteptând o scădere de 5% în acest an, mai mare decât o estimare anterioară pentru un declin de 3%, relatează publicaţia Boersen-Zeitung, citată de Reuters. ...