Elena, soţia lui Gheorghe Dincă, a fost prezentă la percheziţiile de sâmbătă din casa din Caracal, unde se suspectează că a fost omorâtă Alexandra, fata de 15 ani. La ieşirea din curte, femeia nu a făcut declaraţii.

12 afişări

Cei 200 de oameni strânşi în faţa casei au huidit-o pe Elena Dincă. Aceasta s-a urcat într-un taxi, fără a face declaraţii.

Soţia lui Gheorghe Dincă, Elena, a trăit ani de zile în Italia, alături de cei trei băieţi şi de bărbat.

La un moment dat, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o altă femeie plecată din zonă şi Poliţia i-a dat interdicţie lui Gheorghe să mai calce în Italia, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica femeii.

Bărbatul a revenit în ţară, iar în urmă cu o lună s-a întors şi soţia sa, Elena. Vecinii spun că femeia a venit să locuiască cu el, dar după două săptămâni suspectul crimei a bătut-o crunt, iar aceasta a mers să locuiască alături de un fiu al lor, în apropiere de Deveselu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/huidu.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/huidu.pngrootstireaUncategorised
...