Eugen Tomac a anunţat, în contextul crimei de la Caracal, că PMP va avea o propunere legislativă, în sesiunea parlamentară de toamnă, care va prevedea ca toţi criminalii care omoară sau violează minori să fie condamnaţi pe viaţă.


Imaginea articolului „Închisoare pe viaţă pentru monştri!”. PMP va propune în Parlament ca toţi criminalii care omoară minori să fie condamnaţi pe viaţă

Tomac: PMP va propune în Parlament ca toţi criminalii care omoară minori să fie condamnaţi pe viaţă

„Crima de la Caracal scoate în evidenţă o problemă pe care, de mulţi ani, statul o trece cu vederea. Siguranţa publică nu mai poate fi tratată nicio zi doar ca un subiect de presă, ci trebuie să devină o problemă de stat. Suferinţa familiilor este îngrozitoare şi, din nefericire, nicio instituţie sau persoană nu poate alina această durere cumplită. De aceea, trebuie să fim puţin decenţi în comentarii şi poziţii”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Preşedintele PMP a adăugat că astfel de „monştri” merită închisoare pe viaţă, în rest politizarea subiectului crimei din judeţul Olt arată lipsă de maturitate în momente pline de emoţie, ca societate.

„Un lucru este însă clar, toţi criminalii care omoară minori sau îi violează trebuie condamnaţi pe viaţă. Aceasta va fi propunerea noastră, în această toamnă, în Parlament. Închisoare pe viaţă pentru monştri! În rest, dezbaterea şi politizarea subiectului arată cât de lipsiţi de maturitate suntem, în momente pline de emoţie, ca societate. Dumnezeu să le odihnească în pace pe cele două suflete nevinovate!”, a conchis Tomac.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Ca urmare a intervenţiei defectuoase, chestorul Ioan Buda, şeful Poliţiei Române, a fost demis, iar premierul Viorica Dăncilă a anunţat că a mai cerut demiterea prefectului şi a şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va aştepta marţi, în şedina CSAT. o evaluare pe cazul de la Caracal.

Anchetatorii încearcă acum să identifice o a doua victimă, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de o lună şi care era din judeţul Dolj.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/4e9db8e5-2b5f-418c-84b8-a2e2b7f8b74a-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/4e9db8e5-2b5f-418c-84b8-a2e2b7f8b74a-2-300x285.jpgrootstireaUncategorised
Eugen Tomac a anunţat, în contextul crimei de la Caracal, că PMP va avea o propunere legislativă, în sesiunea parlamentară de toamnă, care va prevedea ca toţi criminalii care omoară sau violează minori să fie condamnaţi pe viaţă. ...