Victima nu mai era în viaţă când s-a aflat potenţialul autor, spun surse judiciare, citând raportul procurorului de caz în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal. Mandatele s-au dat ofiţerului de serviciu de la Poliţie în jurul orei 3,15, acesta spunând că la Poliţie nu mai e nimeni.


Imaginea articolului Caracal. Raport procuror de caz: Când s-a aflat potenţialul autor, victima nu mai era în viaţă

Caz Caracal: Când s-a aflat potenţialul autor, victima nu mai era în viaţă

Surse judiciare care citează raportul procurorului de caz în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal au declarat, pentru MEDIAFAX, că s-au solicitat mandate de percheziţie la adresa bănuitului şi la alte două adrese, cu care acesta avea legături, în jurul orei 2.20.

„Localizarea a fost pe o arie mare, într-o zona cu câteva sute de case. La ora 2,00, când s-a aflat potenţialul autor, victima nu mai era în viaţă. Cel mai probabil, după ce autorul a aflat că aceasta a sunat la 112, a turbat, a strâns-o de gât şi a ars-o într-un butoi din curte. Singurele detalii date de fată au fost că vede pe geam un brad, un nuc, nişte câini, o maşină si un gard roşu”, spun sursele citate.

Potrivit acestora, la ora 3.05 s-au luat mandatele de la Judecătorie şi au fost date ofiţerului de serviciu de la Poliţie în jurul orei 3,15. „Acesta a susţinut că la Poliţie nu mai e nimeni din echipă”, adaugă sursele citate.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/suspect-1-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/suspect-1-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Victima nu mai era în viaţă când s-a aflat potenţialul autor, spun surse judiciare, citând raportul procurorului de caz în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal. Mandatele s-au dat ofiţerului de serviciu de la Poliţie în jurul orei 3,15, acesta spunând că la Poliţie nu mai e nimeni. ...