Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) apar pe pagina Poliţiei în care sunt anunţaţi copiii dispăruţi. Alexandra este fata care a sunat joi de 3 ori la 112 să anunţe că a fost răpită şi violată, dar Poliţia nu a reuşit să ajungă la locaţia din Caracal decât după 19 ore de la apel.


Imaginea articolului Alexandra şi Luiza, adolescentele din Caracal, pe pagina Poliţiei care anunţă copiii dispăruţi

Alexandra şi Luiza, pe pagina Poliţiei care anunţă copiii dispăruţi

“La data de 24.07.2019, Măceşanu Alexandra Mihaela în varsta de 15 ani, a plecat voluntar de la locuinta sa si nu a mai revenit. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca minora a plecat in ziua de 24.07.2019, orele 10:00, catre mun Caracal, jud.Olt”

“Luiza Mihaela Melencu- În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale şi nu a mai revenit până în prezent. Detalii: Persoana în cauză nu suferă de afecţiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate şi telefon mobil care este închis. Observaţii: este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova”.

Cele două mesaje, alături de semnalmentelele fetelor se află pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea Copii Dispăruţi.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

În ambele cazuri, un necunoscut a sunat la familie şi a anunţat că fetele sunt bine şi au decis să plece în străinătate, asa că nu trebuie căutate.

Principalul suspect este Gheorghe Dincă, 66 de ani, tată a trei copii, care trăia într-o clădire dezafectată. Omul a fost reţinut, dar nu îşi recunoaşte faptele. În imobilul lui au fost găsite urme umane şi bijuteriile Alexandrei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/disparute.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/disparute-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) apar pe pagina Poliţiei în care sunt anunţaţi copiii dispăruţi. Alexandra este fata care a sunat joi de 3 ori la 112 să anunţe că a fost răpită şi violată, dar Poliţia nu a reuşit să ajungă la locaţia din...