Turcia va căuta o altă variantă pentru achiziţionarea de aeronave de vânătoare dacă Administraţia de la Washington nu va aproba vânzarea aeronavelor F-35, a declarat vineri preşedintele turc Tayyip Erdogan, citat de Reuters.


Imaginea articolului Turcia va căuta o alternativă dacă SUA nu va aproba vânzarea de F-35

Tayyip Erdogan: Turcia va căuta o alternativă dacă SUA nu va aproba vânzarea de F-35

Erdogan a transmis că decizia Statelor Unite de a exclude Turcia din programul F-35 nu va împiedica Administraţia de la Ankara să îşi îndeplinească nevoile.

Administraţia de la Washington a anunţat în urmă cu o săptămână că va exclude Turcia din programul de achiziţie al aeronavelor de vânătoare F-35, după ce Turcia a achiziţionat sisteme antirachetă S-400 din Rusia.

Preşedintele american Donald Trump urmează să decidă dacă va impune sancţiuni Turciei pentru achiziţionarea sistemelor S-400 din Rusia.

Tayyip Erdogan a declarat vineir că speră ca Statele Unite să fie „rezonabile” în ceea ce priveşte problema sancţiunilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/avion-f-35-a-f35-com-06-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/avion-f-35-a-f35-com-06-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Turcia va căuta o altă variantă pentru achiziţionarea de aeronave de vânătoare dacă Administraţia de la Washington nu va aproba vânzarea aeronavelor F-35, a declarat vineri preşedintele turc Tayyip Erdogan, citat de Reuters. ...