Jucătorii lui Arsenal, Mesut Ozil (30 de ani) şi Sead Kolasinac (26 de ani) au avut probleme cu doi indivizi înarmaţi, în timpul zilei de joi, 25 iulie, însă fundaşul bosniac a reuşit să-i pună pe fugă pe tâlhari.


Imaginea articolului Jucătorii lui Arsenal, Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, atacaţi de doi bărbaţi înarmaţi pe străzile din Londra | VIDEO

Mesut Ozil, atacat de doi bărbaţi înarmaţi pe străzile din Londra

Pe imaginile surprinse de camerele de luat de vederi, se poate observa cum Sead Kolasinac le-a stricat planurile celor doi hoţi.

Cei doi hoţi au venit pe motociclete şi au încercat în primă fază să-l jefuiască pe Ozil. Mijlocaşul a fugit de lângă maşina sa şi s-a îndreptat spre un restaurant aflat în apropiere. Kolasinac i-a luat prin surprindere pe tâlhari şi a încercat să-şi facă dreptate de unul singur. Primul hoţ a reuşit să-l evite pe Kolasinac, însă al doilea a încasat un croşeu sănătos din partea bosniacului.

Un martor ocular a explicat ce s-a întâmplat: “Ozil părea absolut terifiat. Alerga pentru a-şi salva viaţa. Chiar cred că despre asta era vorba. L-am văzut cum a dispărut în restaurant cu răufăcătorii pe urmele lui. A fost o nebunie”, a spus un cetăţean aflat la faţa locului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]iafax.ro.

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/ozil.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/ozil-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Jucătorii lui Arsenal, Mesut Ozil (30 de ani) şi Sead Kolasinac (26 de ani) au avut probleme cu doi indivizi înarmaţi, în timpul zilei de joi, 25 iulie, însă fundaşul bosniac a reuşit să-i pună pe fugă pe tâlhari. ...