Alphabet, compania mamă a Google, şi retailerul Amazon au raportat venituri mai mare cu 20% în ultimul trimestru, informează BBC.


Imaginea articolului Giganţii americani au dat lovitura în ultimul trimestru: Alphabet şi Amazon anunţă încasări mai mari cu 20%

Giganţii americani au dat lovitura în ultimul trimestru: Alphabet şi Amazon anunţă încasări mai mari cu 20%

Cei de la Alphabet spun că agenţii de publicitate au investit mai mult în propriile cercetări şi în serviciile Youtube.

Pe de altă parte, Amazon anunţă profituri mai mici decât cele aşteptate, de 2,6 miliarde de dolari pentru ultimul trimestru, şi informează că va investi într-un proces de livrare mai rapid.

Ambele companii sunt investigate de autorităţile din SUA în privinţa controlului asupra pieţei, alături de alte firme din tehnologie.

Amazon se îndepărtează de preocuparea de a cumpăra şi a vinde bunuri, devenind o piaţă de desfacere pentru alţi comercianţi. Veniturile raportate pentru ultimul trimestru au fost de 63,4 miliarde de dolari.

„Consumatorii sunt mulţumiţi de livările realizate în aceeaşi zi, am obţinut multe răspunsuri pozitive şi am înregistrat o creştere a vânzărilor”, a afirmat Jeff Bezos, fondatorul şi directorul excutiv al Amazon.

Profitul după plata taxelor al Alphabet, conglomeratul care deţine Youtube şi Google, s-a triplat comparativ cu anul trecut, ajungând la 9,9 miliarde de dolari. Veniturile Alphabet au crescut cu 19% faţă de anul trecut, ajungând la 38,9 miliarde de dolari.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/amazon-prime-day-3.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/amazon-prime-day-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Alphabet, compania mamă a Google, şi retailerul Amazon au raportat venituri mai mare cu 20% în ultimul trimestru, informează BBC. ...