Mai mulţi timişoreni care se aflau în Piaţa Libertăţii, situată în centrul oraşului, au fost „gazaţi” de doi angajaţi ai firmei de dezinsecţie care au început să stropească cu substanţe pentru combaterea insectelor fără a-i avertiza, lăsând în urma lor o ceaţă densă.


Imaginea articolului „Dezinsecţie în stil românesc”. Timişoreni care se aflau în centrul oraşului, „gazaţi” cu substanţe pentru combaterea insectelor | VIDEO

„Dezinsecţie în stil românesc”. Timişoreni care se aflau în centrul oraşului, „gazaţi” cu substanţe

Incidentul a avut loc în Piaţa Libertăţii din Timişoara în urmă cu două nopţi, fiind filmat de o tânără, iar ulterior imaginile au fost postate pe Facebook.

„Dezinsecţie în cel mai pur stil românesc. Am ajuns acasă. Scapă cine poate”, a scris tânăra care a filmat incidentul pe pagina sa de pe reţeaua de socializare.

În imagini se poate observa cum doi angajaţi ai firmei de dezinsecţie din Timişoara stropesc cu substanţe împotriva insectelor copacii din Piaţa Libertăţii, aflată în centrul oraşului. Mai multe persoane care se relaxau pe două bănci au fost nevoite să se ridice şi să plece după ce au observat că cei doi angajaţi se apropie de ele, fără a le avertiza. În urma lor, angajaţii au lăsat o ceaţă densă.

Reprezentanţii firmei care a câştigat licitaţia pentru efectuarea serviciilor de dezinsecţie şi deratizare în Timişoara, în primăvara acestui an, au arătat, în momentul prezentării utilajelor şi substanţelor, că utilizează în oraş 16 aparate de ceaţă rece şi opt de ceaţă caldă, purtate de către operatori, pentru stropirea împotriva insectelor cu o substanţă biodegradabilă.

„Substanţa utilizată pentru efectuarea serviciilor de dezinsecţie nu pune în pericol populaţia şi animalele”, a informat, recent, Primăria Timişoara, prin intermediul unui comunicat de presă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/gazati.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/gazati-300x300.pngrootstireaUncategorised
Mai mulţi timişoreni care se aflau în Piaţa Libertăţii, situată în centrul oraşului, au fost „gazaţi” de doi angajaţi ai firmei de dezinsecţie care au început să stropească cu substanţe pentru combaterea insectelor fără a-i avertiza, lăsând în urma lor o ceaţă densă. ...