Întâlnire între ministrul Sănătăţii şi CNAS pentru a discuta despre erorile din sistemul cardurilor de sănătate. CNAS a anunţat, pe 10 iulie, că platforma informatică a asigurărilor de sănătate este indisponibilă, astfel că toate serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale se acordă în regim off-line.

Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a fost condamnat, azi, de magistraţii Tribunalului Bucureşti la 3 ani şi 9 luni de închisoare cu executare într-un dosar ce vizează Poşta Română. Decizia nu este definitivă.

100 de kilograme de pietre semipreţioase au ffost descoperite de poliţiştii de froniteră în localitatea Brodina din judeţul Suceava. Cele patru colete urmau să fie transportate în Ucraina. O femeie din Suceava este cercetată pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă.

Explozie urmată de un incendiu la o grădiniţă din satul Movila Miresii. În urma deflagraţiei o parte din acoperiş s-a prăbuşit. Nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă a exploziei este o acumulare de gaz.

17 persoane au fost reţinute de forţele iraniene. Persoanele ar fi lucrat pentru Agenţia Centrală de Informaţii (CIA), unii dintre ei fiind condamnaţi la moarte, pe fondul tensiunilor între Washington şi Teheran, a informat luni presa iraniană, citată de site-ul postului France 24.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/horoscop-28.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/horoscop-28.jpgrootstireaUncategorised
Întâlnire între ministrul Sănătăţii şi CNAS pentru a discuta despre erorile din sistemul cardurilor de sănătate. CNAS a anunţat, pe 10 iulie, că platforma informatică a asigurărilor de sănătate este indisponibilă, astfel că toate serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale se acordă în regim off-line. ...