Acţiune (Anna), comedie romantică (Vieţi duble) şi animaţie (Regele Leu) propun cele trei premiere cinematografice care ajung pe ecrane la mijlocul lunii iulie.


Imaginea articolului Premierele cinematografice de la mijlocul lunii iulie: Acţiune, comedie romantică şi animaţie | VIDEO

Premierele cinematografice de la mijlocul lunii iulie: Acţiune, comedie romantică şi animaţie în premierele cinematografice de la mijlocul lunii iulie

”Anna” e cea mai nouă producţie regizată de Luc Besson. Regizorul francez a reuşit să pună pe ecrane de mai multe ori poveşti de neuitat cu asasini centrul atenţiei. Pentru pelicula aceasta Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans şi Cillian Murphy îşi dau întâlnire pe afiş. Iar criminalul seducător este Anna Politova, un personaj pregătit să se descurce în cele mai complicate situaţii.

Comedia este romantică, sau dramatică la modul franţuzesc în ”Doubles vies/ Vieţi duble”. Regizorul Olivier Assayas a colaborat cu Juliette Binoche şi Guillaume Canet pentru a spune povestea unui scriitor controversat care foloseşte propriile aventuri amoroase drept materie primă pentru noul său roman.

Istoria din The Lion King/ Regele Leu” e deja cunoscută din desenul animat care a avut succes acum 25 de ani. Regizorul Jon Favreau, cunoscut pentru ”Cartea junglei”, a transformat legenda de acum un sfert de secol în lung metraj live-action, vocile personajelor având în varianta engleză semnături ca Beyoncé Knowles, Donald Glover, Seth Rogen sau John Oliver. În română aventurile tânărului Simba sunt spuse de Claudiu Bleonţ, Zoltan Octavian Butuc, Isabela Neamţu sau Alina Chinie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]afax.ro.

 

rootstireaUncategorised
Acţiune (Anna), comedie romantică (Vieţi duble) şi animaţie (Regele Leu) propun cele trei premiere cinematografice care ajung pe ecrane la mijlocul lunii iulie. ...