Un pui de urs, flămând şi care nu mai putea merge, a fost luat, vineri, dintr-o pădure de pe Valea Cerbului din Buşteni, urmând să fie relocat în rezervaţia de urşi din Zărneşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Imaginea articolului Prahova: Pui de urs ridicat dintr-o pădure din Buşteni, era nemâncat şi nu mai putea merge

Prahova: Pui de urs ridicat dintr-o pădure din Buşteni, era nemâncat şi nu mai putea merge

Potrivit IJJ Prahova, jandarmii montani au intervenit, vineri, pe Valea Cerbului din Buşteni, unde a fost semnalată prezenţa unui pui de urs, despre care s-a spus că este rănit şi se află la marginea pădurii.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi şi o patrulă de poliţie, aceştia îndepărtând curioşii de locul cu pricina, deoarece exista riscul ca în zonă să fie şi ursoaica”, arată sursa citată.

Reprezentanţii IJJ Prahova au mai precizat că s-a luat legătura cu gestionarul fondului de vânătoare „care s-a deplasat la faţa locului şi a constat ca puiul este subnutrit şi în imposibilitate de a se deplasa”.

Puiul a fost preluat şi, după ce va fi examinat medical, va fi relocat în rezervaţia din Zărneşti.

Tot vineri seara, în Buşteni, jandarmii au îndepărtat o ursoaică cu trei pui, animalele fiind alungate cu ajutorul semnalelor acustice şi luminoase.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/2928138-mediafax-foto-viorel-dudau.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/2928138-mediafax-foto-viorel-dudau-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un pui de urs, flămând şi care nu mai putea merge, a fost luat, vineri, dintr-o pădure de pe Valea Cerbului din Buşteni, urmând să fie relocat în rezervaţia de urşi din Zărneşti, transmite corespondentul MEDIAFAX. ...