Prima zi de week-end vine cu vreme călduroasă la câmpie şi ploi la deal şi la munte în a doua parte a zilei.

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ

VREME FRUMOASĂ ŞI MAI RĂCOROASĂ

Vor cădea cantităţi însemnate de apă şi pe alocuri şi grindină. Maximele zilei se vor încadra înrre 26 şi 33 de grade Celsius.

La noapte mai este posibil să plouă în partea de est a ţării. În rest, cerul va fi variabil, mai mult senin. Minimele termice se vor încadra între 12 şi 22 de grade, mai scăzute în depresiunile din Transilvania unde va apărea şi ceaţa.

ROMÂNIA, DUMINICĂ

CRESC TEMPERATURILE ÎN TOATĂ ŢARA

Duminică vremea va fi călduroasă, cu maxime de 34 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat. În nord-vest, izolat, este posibil să plouă torenţial. Noaptea va fi una senină cu minime între 10 şi 23 de grade.

BUCUREŞTI

În Capitală vremea va fi călduroasă iar disconfortul termic va fi accentuat. Maximele ajung la 34 de grade duminică, dar azi este posibil să plouă torenţial în a doua parte a zilei. Luni, persistă vremea călduroasă, maxima va ajunge la 34 de grade, dar seara şi noaptea vor fi averse cu descărcări electrice.

LITORAL

Pe litoral, vremea va fi foarte frumoasă, cu cer mai mult senin şi fără precipitaţii. Maximele vor ajunge la 29 de grade Celsius. Nopţile vor fi senine şi calde, cu temperaturi de 17-19 grade Celsius.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

Pe litoral, vremea va fi foarte frumoasă, cu cer mai mult senin şi fără precipitaţii. Maximele vor ajunge la 29 de grade Celsius. Nopţile vor fi senine şi calde, cu temperaturi de 17-19 grade Celsius.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/horoscop-25.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/horoscop-25.jpgrootstireaUncategorised
Prima zi de week-end vine cu vreme călduroasă la câmpie şi ploi la deal şi la munte în a doua parte a zilei. ...