Reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) au precizat, joi, că în timpul examenului de titularizare, în Capitală, au fost semnalate două cazuri de candidaţi prinşi copiind, aceştia fiind eliminaţi din examen.


Imaginea articolului TITULARIZARE 2019: Doi profesori din Capitală, prinşi copiind la examenau fost eliminaţi

TITULARIZARE 2019: Doi profesori din Capitală, prinşi copiind la examenau fost eliminaţi

ISMB a precizat că pe perioada desfăşurării probei scrise a examenului de titularizare au fost înregistrate la nivelul Capitalei două cazuri de fraudă. Cei doi candidaţi au fost surprinşi în timp ce copiau.

Iniţial, ISMB anunţa că la nivelul Capitalei s-au înscris în vederea susţinerii examenului de titularizare 2.654 candidaţi. În final, după inspecţii, retrageri şi alte situaţii similare, în Bucureşti au ramas 2.503 candidaţi.

Dintre aceştia, ISMB precizează că, în ziua examenului au absentat 389 de candidaţi.

Totodată, 237 s-au retras în timpul examenului. Astfel, la finalul probei scrise din cadrul examenului de titularizare, 1.875 de lucrări au plecat spre centrele de corectare.

La nivel naţional, Ministerul Educaţiei Naţional anunţa, miercuri, că 27.724 de candidaţi s-au înscris pentru proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/4978275-mediafax-foto-ciprian-sterian-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/4978275-mediafax-foto-ciprian-sterian-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) au precizat, joi, că în timpul examenului de titularizare, în Capitală, au fost semnalate două cazuri de candidaţi prinşi copiind, aceştia fiind eliminaţi din examen. ...