Prim-ministru britanic Theresa May a declarat miercuri că oricare va fi calea prin care Marea Britanie părăseşte Uniunea Europeană, aceasta trebuie să fie sustenabilă pe termen lung, relatează Reuters.


Imaginea articolului Theresa May: Brexit trebuie livrat într-un mod care „uneşte” ţara

Theresa May: Brexit trebuie livrat într-un mod care „uneşte” ţara

Theresa May a transmis că singura metodă de rezolvare a problemei Brexit este compromisul, în detrimentul creşterii polarizării opiniilor. Prim-ministrul a avertizat că problema principală este faptul că acceptarea compromisului a devenit o practică „demodată”.

„Orice cale vom alege, trebuie să fie sustenabilă pe termen lung, astfel încât livrarea Brexitului să unifice ţara din nou. Acest lucru se va realiza prin compromis”, a declarat prim-ministrul britanic.

Theresa May a ţinut miercuri ultimul său discurs, înainte de retragerea din funcţia de prim-ministru al Marii Britanii, care va avea loc săptămâna viitoare.

Consiliul European a decis amânarea ieşirii Marii Britanii din UE până pe 31 octombrie 2019. Camera Comunelor a respins de trei ori Acordul negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. În cazul în care Acordul ar fi aprobat, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar urma să se producă imediat.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/76377884-xl-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/76377884-xl-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Prim-ministru britanic Theresa May a declarat miercuri că oricare va fi calea prin care Marea Britanie părăseşte Uniunea Europeană, aceasta trebuie să fie sustenabilă pe termen lung, relatează Reuters. ...