Ilie Dumitrescu a comentat declaraţia oferită de antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, imediat după ce campioana României s-a calificat în turul secund al Champions League, în urma victoriei cu Astana, 3-1. Dan Petrescu a plătit câteva poliţe şi a avut un discurs critic la aresa contestatarilor.


Imaginea articolului Ilie Dumitrescu: Dan Petrescu mi-a stricat seara. Eu, când antrenam AEK Atena, el era la Sportul

Ilie Dumitrescu: Dan Petrescu mi-a stricat seara. Eu, când antrenam AEK Atena, el era la Sportul

După înfrângerea lui CFR Cluj din turul de la Nur-Sultan, 0-1, Ilie Dumitrescu l-a ironizat pe Culio, mijlocaşul lui CFR Cluj, considerând că are o vârstă prea înaintată pentru a-i ajuta pe ardeleni. Dan Petrescu i-a răspuns fostului coleg de la Steaua şi echipa naţională:

“Cică să-i mai dăm cinci ani contract lui Culio. Păi Culio este cel mai bun jucător din România. Tot timpul sunt în balanţă dacă sunt bun sau nu sunt bun. Cine mă judecă pe mine? Mă judecă cei care au fost antrenori şi n-au reuşit? Eu m-am săturat de câte trofee şi de câţi bani am câştigat”, a spus Petrescu, la Look Sport.

Deranjat de afirmaţiile lui Petrescu, analistul sportiv Ilie Dumitrescu i-a oferit o nou replică, la Digi Sport: “”Mi-a stricat seara. Mă amuză copios declaraţiile astea. Eu merg pe aceeaşi declaraţie. Să-i mai dea cinci contract lui Culio, niciun fel de problemă! El este înconjurat de un nucleu important de persoane. Tot ceea ce spune Dan Petrescu e literă de lege. Noi mai avem şi alte păreri. Îi respect părerea lui.

Eu, când antrenam AEK Atena, el era la Sportul. Eu am fost la PAOK, nu ştiu pe unde era el atunci. E o părere, asta nu înseamnă eu deţin adevărul absolut. Eu sunt imparţial. Ce, să mă pun bine cu Dan Petrescu? Eu n-am niciun avantaj de la nimeni”.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/ilie-dumitrescu-constantin-vladescu.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/ilie-dumitrescu-constantin-vladescu-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ilie Dumitrescu a comentat declaraţia oferită de antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, imediat după ce campioana României s-a calificat în turul secund al Champions League, în urma victoriei cu Astana, 3-1. Dan Petrescu a plătit câteva poliţe şi a avut un discurs critic la aresa contestatarilor. ...