Simona Halep va prezenta fanilor trofeul de la Wimbledon, câştigat sâmbătă în faţa Serenei Williams, în această seară pe Arena Naţională. Accesul publicului la eveniment este gratuit, anunţă Primăria Capitalei.

Finul europarlamentarului PNL, Vasile Blaga, Coriolan Pop Bruchental, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Acesta este acuzat de furturi din locuinţe, iar un alt bărbat din Iaşi, împreună cu care acesta acţiona, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ministerul Educaţiei Naţional anunţă că 27.724 de candidaţi s-au înscris pentru proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar. Proba a avu tloc în această dimineaţă în 85 de centre de examen.

Trei noi focare de pestă porcină au apărut în localităţi din judeţul Galaţi. Autorităţile pregătesc acţiunea de eutanasiere a zeci de porci. Focareloe au fost identificate în exploataţii de la marginea localităţilor Independenţa, Şerbeştii Vechi (Şendreni) şi Frumuşiţa.

Preşedintele american Donald Trump a informat că Turciei îi va fi interzisă achiziţionarea avioanelor americane de luptă F-35 în urma cumpărării sistemelor antiaeriene ruseşti S-400, relatează site-ul postului CNN. Liderul de la Casa Albă nu a menţionat ce alte sancţiuni vor fi impuse.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/halep1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/halep1.jpgrootstireaUncategorised
Simona Halep va prezenta fanilor trofeul de la Wimbledon, câştigat sâmbătă în faţa Serenei Williams, în această seară pe Arena Naţională. Accesul publicului la eveniment este gratuit, anunţă Primăria Capitalei. Finul europarlamentarului PNL, Vasile Blaga, Coriolan Pop Bruchental, a fost pus sub control judiciar pentru...