Preşedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Ursula von der Leyen pentru alegerea ei la şefia Comisiei Europene, precizând că aşteaptă să aibă cu aceasta o cooperare strânsă „pentru o Europă mai puternică”.


Imaginea articolului Klaus Iohannis, despre alegerea noului preşedinte al Comisiei Europene: Aştept o cooperare strânsă „pentru o Europă mai puternică”

Klaus Iohannis, despre alegerea noului preşedinte al CE: Aştept o coooperare strânsă

„O felicit pe Ursula von der Leyen pentru alegerea ei în fucnţia de preşedinte al Comisiei Europene. Aştept o cooperare strânsă pentru o Europă mai puternică!”, a scris Klaus Iohannis, marţi, pe Twitter.

Ursula von der Leyen a primit, marţi seară, votul favorabil al Parlamentului European pentru numirea în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene.

Ursula von der Leyen, propusă pentru postul de preşedinte al Comisiei Europene de către Consiliul European, a primit 383 de voturi favorabile, 327 de voturi împotrivă, iar 23 de eurodeputaţi s-au abţinut de la vot, a anunţat Parlamentul European.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/1a-4.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/1a-4-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Ursula von der Leyen pentru alegerea ei la şefia Comisiei Europene, precizând că aşteaptă să aibă cu aceasta o cooperare strânsă „pentru o Europă mai puternică”. ...