Un incendiu a izbucnit, luni, la un depozit de deşeuri din materiale plastice şi hîrtie din localitatea Nojorid, judeţul Bihor. Reprezentanţii ISU au transmis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert, având în vedere cantitatea mare de fum degajată.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bihor, incendiul a izbucnit la un depozit de deşeuri de mase plastice şi hârtie, cu degajări mari de fum.

La faţa locului intervin opt autospeciale ale ISU, dar şi două ambulanţe SMURD. Până în acest moment nu sunt victime, au transmis pompierii bihoreni.

„Având în vedere degajarile mari de fum, pentru protecţia comunităţilor, a fost transmis un mesaj de avertizare prin Sistemul Ro-Alert”, au mai anunţat reprezentanţii ISU Bihor.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

<!—->


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/portdrap1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/portdrap1.jpgrootstireaUncategorised
...