Preşedintele onorific al lui Bayern Munich, Franz Beckenbauer, în vârstă de 73 de ani, a acuzat probleme de sănătate, mărturisind că a suferit recent un infarct retinian şi că nu mai vede cu ochiul drept aproape nimic.


Imaginea articolului Grave probleme de sănătate pentru Franz Beckenbauer, legendă a fotbalului german

Franz Beckenbauer: Am suferit un infarct retinian. Cu ochiul drept nu mai văd aproape nimic

Într-un interviu citat de jurnaliştii de la Bild, acordat în timpul unui turneu de golf care îi poartă numele din Bad Griesbach, legenda fotbalului german a mărturisit că vederea i-a fost afectată în totalitate la ochiul drept, după infarctul retinian pe care Kaiserul l-a suferit recent.

”După cum ştiţi, am probleme cu sănătatea de mai multă vreme. Acum puţin timp, am vizitat o clinică de specialitate pentru că aveam probleme circulatorii la nivelul ochilor şi acolo m-au informat că am suferit un infarct retinian”, a declarat Beckenbauer.

”Cu ochiul drept nu mai văd aproape nimic, aşa că nu vă supăraţi dacă voi trece pe langă voi fără să vă salut”, a adăugat Kaiserul, încercând să destindă atmosfera.

Aceasta nu este prima problemă de sănătate pentru Franz Beckenbauer. Acesta a suferit două operaţii pe cord, în 2016 şi 2017, iar, în 2018, a trecut printr-o operaţie la şold.

Franz Beckenbauer are un palmares de invidiat, alături de Bayern Munich, cucerind de trei ori Cupa Campionilor, o dată Cupa Cupelor, o dată Cupa Intercontinentală, patru titluri de campioană a Germaniei şi patru Cupe ale Germaniei. De asemenea, Kaiserul deţine un titlu mondial şi unul european, alături de reprezentativa Germaniei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/hepta-717954.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/hepta-717954-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele onorific al lui Bayern Munich, Franz Beckenbauer, în vârstă de 73 de ani, a acuzat probleme de sănătate, mărturisind că a suferit recent un infarct retinian şi că nu mai vede cu ochiul drept aproape nimic. ...