Summitul UE care se desfăşoară duminică la Bruxelles a fost suspendat de către preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anunţat pe Twitter purtătorul de cuvânt al Consiliului, Preben Aamann.


Imaginea articolului Summitul UE de la Bruxelles a fost suspendat, se va relua în scurt timp

Summitul UE de la Bruxelles a fost suspendat

”Summitul UE a fost suspendat de către preşedintele Consiliului European. Tusk va organiza acum întâlniri blaterale cu liderii. Summitul UE se va relua după terminarea întâlnirilor bilaterale”, a scris Aamann pe Twitter.

Liderii sunt programaţi să se reunească la ora 1:00 dimineaţa (ora 2:00, ora României), au declarat pentru POLITICO doi diplomaţi UE.

Liderii statelor membre din Uniunea Europeană s-au reunit duminică la Bruxelles, unde vor discuta despre desemnarea şefilor principalelor structuri de conducere.

Liderii europeni trebuie să desemneze şefi pentru Comisia Europeană, Parlamentul European, Consiliul European, Banca Centrală Europeană şi un Înalt Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe şi politica de securitate.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/36660322-l.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/07/36660322-l-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Summitul UE care se desfăşoară duminică la Bruxelles a fost suspendat de către preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anunţat pe Twitter purtătorul de cuvânt al Consiliului, Preben Aamann. ...