Mai mulți șoferi au fost surprinși de camera de bord a unei mașini în timp ce conduceau pe un drum național din Suceava în zig-zag, trecând des pe contrasens, iar doi dintre pasageri erau ieșiți pe geamurile laterale.

Șoferii au fost filmați, sâmbătă, pe drumul național 2H, între localitățile Rădăuți și Bădeuți de camera de bord a unei mașini aflată în trafic.

Șoferul care a surprins imaginile le-a postat pe Facebook, pe filmare fiind surprinse trei mașini care erau conduse haotic pe șosea de șoferii aflați la volan.

Cei trei șoferi care se văd în imagini conduc în zig-zag pe o porțiune din drumul național, trecând des pe contrasens și revenind pe bandă în momentul în care alte mașini se apropiau.

În plus, în una dintre mașinile filmate circulând în zig-zag, doi tineri au ieșiți pe geamurile laterale ale mașinii.

Duminică, Inspectoratul de Poliție Suceava încearcă să identifice șoferii mașinilor, dar și pe tinerii pasageri care erau ieșiți pe geamurile autoturismului și care nu purtau centură de siguranță.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/soferi-filmati-cand-conduceau-in-zig-zag-si-doi-pasageri-erau-iesiti-pe-geam-54789.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/soferi-filmati-cand-conduceau-in-zig-zag-si-doi-pasageri-erau-iesiti-pe-geam-54789-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv