Guvernul preşedintelui Venezuelei Nicolas Maduro şi echipa liderului opoziţiei, Juan Guaido, vor relua negocierile pentru a încerca să rezolve criza în care se află ţara, au declarat trei persoane familiarizate cu discuţiile purtate sâmbătă, relatează Reuters.


Imaginea articolului Guvernul şi opoziţia din Venezuela au ajuns la un acord privind reluarea negocierilor

Guvernul şi opoziţia din Venezuela au ajuns la un acord privind reluarea negocierilor

Cei trei au declarat pentru Reuters că părţile nu au decis încă dacă discuţiile vor avea loc la Oslo, unde s-au purtat discuţiile anterioare sau în Barbados.

Două dintre surse au declarat că discuţiile vor începe săptămâna viitoare.

Guaido a declarat pe Twitter, vineri, că a primit sprijin din partea aliaţilor pentru a “începe o nouă rundă de consultări cu liderii naţionali şi internaţionali”, fără a oferi mai multe detalii.

Au fost oferite puţine detalii cu privire la conţinutul discuţiilor dintre reprezentanţii lui Maduro şi Guaidó, care şi-a asumat funcţia de preşedinte interimar în ianuarie şi îl denunţă pe Maduro drept ilegitim pentru realegerea acestuia ca preşedinte anul trecut printr-un vot considerat în general fraudulos.

Guvernul norvegian a încurajat ambele părţi să se întâlnească la Oslo în luna mai, dar acestea nu au reuşit să ajungă la un acord pentru a rezolva criza economică şi politică care a determinat peste 4 milioane de cetăéni venezueleni să fugă în străinătate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-4042500-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-4042500-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Guvernul preşedintelui Venezuelei Nicolas Maduro şi echipa liderului opoziţiei, Juan Guaido, vor relua negocierile pentru a încerca să rezolve criza în care se află ţara, au declarat trei persoane familiarizate cu discuţiile purtate sâmbătă, relatează Reuters. ...