Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: PSD - un congres extraordinar!

COMENTARIU Lelia Munteanu: PSD – un congres extraordinar!

Nici un spiciuitor la congresul extraordinar al PSD n-a fost într-atât de lipsit de tact încât să analizeze ce s-a petrecut pe 26 mai, cu atât mai mult cu cât liderii partidului au intrat în sală triumfători pe „Stand up for the champions”.

Aşa cum era de aşteptat – cum s-a întâmplat şi la congresul ordinar în care Dragnea a fost ales cu u-na-ni-mi-ta-te de aplauze – cel mai obedient activ de partid (PNL ocupă încă doar un binemeritat loc doi) a înţeles ce are de făcut.

Adică să voteze cea mai performantă echipă care poate duce PSD pe culmile irelevanţei: Dăncilă, o doamnă perspicace care s-a regăsit pe sine, cocoaşa ei – Mihai Fifor şi Orlando Teodorovici, artistul foamei (câştigă mai puţin decât ratele pe care le are bănci), făcut anume pentru funcţia de ministru al Finanţelor.

Cel mai obedient activ a înţeles că partidul trebuie să strângă rândurile, să se încoloneze şi să se îndrepte în linişte, disciplinat, după parlamentarele din douăzeci douăzeci, spre ieşirea din istorie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7526334-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7526334-mediafax-foto-alexandru-dobre-300x300.jpgrootstireaUncategorised
COMENTARIU Lelia Munteanu: PSD - un congres extraordinar! ...