Fostul premier Sorin Grindeanu i-a transmis lui Marian Oprişan că şi Banatul l-a fluierat la Congresul extraordinar al partidului de sâmbătă, atunci când liderul PSD Vrancea a vrut să ia cuvântul pe scenă.


Imaginea articolului Sorin Grindeanu, mesaj de „autodenunţ” pentru Marian Oprişan: Şi Banatul te-a fluierat!

Sursa: Mediafax Foto/ Alexandru Dobre

„Pentru Marian Oprişan: şi Banatul te-a fluierat!”, a scris Sorin Grindeanu, fost lider la PSD Timiş, sâmbătă, pe Facebook.

Marian Oprişan a fost huiduit de colegii de partid, în momentul în care a vrut să ţină un discurs la Congres. Din sală au fost social-democraţi care i-au transmis „ai vorbit urât de toţi” sau „ce mesaj ai dat pe Facebook”.

Când liderul PSD Vrancea a urcat pe scena pentru a lua cuvântul, social-democraţii au început să fluiere şi să îl huiduiască, strigând spre acesta „ai vorbit urât de toţi”. Prin urmare, Oprişan a replicat, resemnat „Se pare că nu vor să mai vorbim”, apoi s-a retras.

Ulterior, Marian Oprişan a declarat că liderii organizaţiilor PSD Olt, Dolj şi Teleorman i-au pus pe colegi să îl fluiere şi să îl huiduiască atunci când a urcat pe scena Congresului. El a precizat că a fost intransigent cu Liviu Dragnea şi la fel rămâne şi de acum înainte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7526370-mediafax-foto-alexandru-dobre-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7526370-mediafax-foto-alexandru-dobre-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Fostul premier Sorin Grindeanu i-a transmis lui Marian Oprişan că şi Banatul l-a fluierat la Congresul extraordinar al partidului de sâmbătă, atunci când liderul PSD Vrancea a vrut să ia cuvântul pe scenă. ...