Un nou protest are loc, vineri seara, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Mesajul „Tudorel demisia” a fost proiectat pe clădrea instituţiei, după ce vineri dimineaţa scările au fost acoperite cu vopsea roşie.


Imaginea articolului Nou protest la universitatea din Iaşi. Mesajul „Tudorel demisia”, proiectat pe clădire | FOTO

Nou protest la universitatea din Iaşi. Mesajul „Tudorel demisia”, proiectat pe clădire | VIDEO

Un nou protest are loc, vineri seara, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, unde mesajele „Tudorel demisia”, „Tudorel #toxic pentru UAIC” şi „Dura lex sed lex, Tudorel rector – ex” au fost proiectate pe clădirea instituţiei.

„Practic vrem să ii spunem lui Tudorel Toader că nu îl mai vrem în viaţa publică, că nu mai vrem să ne educe tinerii, să le transmită aceeaşi mentalitate cu care el a condus Ministerul de Justiţie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, unul dintre organizatori.

Un protest a avut loc şi vineri dimineaţa, când scările universităţii din Iaşi au fost acoperite cu vopsea roşie de şase persoane. „Sângele victimelor recursului compensatoriu e în mâinile lui”, a spus unul dintre protestatari.

Cele şase persoane care au aruncat cu vopsea roşie pe scările Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi au fost legitimate de poliţiştii Secţiei 2 din Iaşi.

Aceştia şi-au explicat gestul spunând că este o formă de protest faţă de rectorul Universităţii, Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei.

Scările au fost deja curăţate în scurt timp de către angajaţii instituţiei.

Un protest similar celui de la Iaşi a avut loc în 10 iunie, la sediul Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, unde mai mulţi protestatari, printre care şi Cristian Mihai Dire, au aruncat cu vopsea, manifestanţii montând şi un lacăt pe uşa de acces.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/1-12.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/1-12-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un nou protest are loc, vineri seara, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Mesajul „Tudorel demisia” a fost proiectat pe clădrea instituţiei, după ce vineri dimineaţa scările au fost acoperite cu vopsea roşie. ...