Congresul extraordinar al PSD are loc, sâmbătă, la Sala Palatului, iar social-democraţii vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului. Delegaţii formaţiunii vor valida noul statut şi proiectul politic al formaţiunii. În competiţia internă a revenit pentru funcţia de preşedinte executiv şi Eugen Teodorovici, care vineri anunţase că se va retrage. Decizia a de reintroducere a candidaturii acestuia a fost luată cu unanimitate de voturi în Congres.

UPDATE ora 12.20 Tăriceanu propune PSD un acord prin care să guverneze România până în 2024

Călin Popescu Tăriceanu a propus PSD, la Congresul de sâmbătă, un acord pentru o coaliţie care să guverneze România până în anul 2024 şi care să permită să fie la Cotroceni un preşedinte echilibrat, interesat de ţară şi nu de realegerea ca şef de stat.

„Aş dori foarte mult să batem în cuie Codul fiscal pentru ca oamenii să poată aveam planuri pe termen lung. Nu vreau să încheiem acest an fără să avem un plan bine pus la punct pentru digitalizarea administraţiei. Vreau să merge înainte cu descentralizarea. Vă chem să ducem la Cotroceni un preşedinte adevărat, al tuturor românilor, nu doar al găştilor grupate în spatele său. Un preşedinte care să fie sensibil la nevoile celor mulţi”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a adăugat că că România nu îşi mai poate permite să aibă un preşedinte care are ca singur scop realegerea în funcţie.

„După cum vedeţi sunt foarte complicate la frontirele noastre şi nu numai pentru toată lumea. Nu ne mai putem permite un preşedinte al cărui singur scop să fie realegerea lui, care să sacrifice valorile morale. Este timpul pentru un preşedinte care să ne unească şi nu să ne dezbine. Este timpul pentru un preşedinte interesat de ceea ce lasă în urma lui şi nu ce îl aşteaptă în faţă. Vă propun un acord bazat pe o coaliţie care să guverneze România până în 2024. Vreau de asemenea ca acest acord să permită să ducă la Cotroceni un preşedinte echilibrat şi devotat ţării, ţării noastre vreau să spun”, a conchis Tăriceanu.

UPDATE ora 12.07 Tăriceanu: Ne-am luptat în doi ani şi jumătate nu doar cu Opoziţia, ci şi cu structurile oculte

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă la Congresul PSD, că cele două partide de coaliţie au luptat nu doar cu opoziţia ci şi cu forţele oculte, serviciile secrete care „se ocupă de cu totul altceva decât de ceea ce ar fi firesc”.

„A urmat sigur o perioadă care a fost marcată de colaborarea noastră în cadrul USL, apoi am fost împreună în opoziţie în perioada celui mai toxic guvern condus de dl Cioloş, în 2016, Guvern care era condus de fapt de preşedintele Iohannis, preşedintele compartamentului distructiv, copiat de la prietenul nostru Traian Băsescu. În aceşti doi ani şi jumătate nu ne-am luptat doar cu opoziţia, ci şi cu structuri oculte. Servicii secrete care se ocupă de cu totul altceva decât de ceea ce ar fi firesc, servicii care ar trebui să îşi chetuiască bugetele pentru apărare cetăţenilor. Aceste servicii secrete car eguverenază mişcări de stradă #rezist. În spatele acestei perdele de zgomote pe stradă sunt scoşi din pălărie inşi de mucava care sunt impuşi drept noi lideri ai noului val şi salvator ai naţiei”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a dat ca exemplu şi cazul lui Toni Greblă, achitat definitiv de instanţa supremă care a fost distrus profesional. El a amintit de declaraţia fostului preşedinte al CCR Augustin Zegrean care spunea despre Greblă că a fost executat de un sistem care a vrut să demonstreze Curţii Constituţionale că „nu e de capul ei”.

„Un om, mă refer aici la Toni Greblă care a fost distrus profesional, în care struţii se combinau cu cartele de telefon ca într-o poezie dadaistă. Halucinantă a fost declaraţia fostului preşedinte CCR Augustin Zegrean anume că Toni Greblă a fost executat pentru că sistemul a vrut să arate că CCR nu e de capul ei”, a completat Tăriceanu.

Preşedintele ALDE a mai vorbit şi despre erorile din justiţie.

„Evident că în această perioadă unii ne spun de pe margine că am făcut o greşeală nepermisă atunci când am semnalizat erorile din justiţie. Electoral poate au dreptate, dar din punct de vedere moral şi politic nu am greşit. Am făcut ceea ce era corect. Când un magistrat nu mai judecă după lege, ci după bileţele şi plicuri galbene, e o chestiune de timp până se prăbuşeşte încrederea cetăţenilor. Nu există nimic mai important decât drepturile fundamentale ale cetăţeanului. Avem datoria să scoatem din justiţia românească cuvântul „paradeală””, a explicat Tăriceanu.

Acesta le-a cerut social-democraţilor să nu se lase timoraţi.

„Vă cer să nu vă lăsaţi timoraţi de vocea neomarxiştilor acoperiţi în progresişti. Sunte totuşi coaliţia care a crescut salariile tuturor celor care locuiesc în această ţară, care a oprit exodul medicilor, care a mărit alocaţiile copiilor, suntem coaliţia care a zguduit acest sistem ticălos care a pus mâna pe România şi trebuie să continuă până la revenirea în matca deplină a normalităţii”, a conchis liderul ALDE.

UPDATE ora 12.06 Viorica Dăncilă, baie de mulţime la Congresul PSD. Premierul a intrat în sală pe melodia „Stand up for the champions”

Preşedintele interimar PSD Viorica Dăncilă, care candidează sâmbătă pentru şefia deplină a partidului, a intrat în încăperea din Sala Palatului, acolo unde are loc Congresul PSD, pe melodia „Stand up (for the champions)”.

“Stand Up (For the Champions)” este o melodie a trupei britanice Right Said Fred, din anul 2002.

Viorica Dăncilă a făcut şi o baie de mulţime.

UPDATE ora 11.55 Congresul PSD a votat modificarea statului partidului

Social-democraţii au adoptat, cu unanimitate de voturi, modificarea statutului partidului. În Congres au fost validate, tot cu unanimitate de voturi, şi candidaturile pentru funcţiile de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar general al formaţiunii, precum şi reînscriere lui Eugen Teodorovici.

Cu unanimitate de voturi a fost decis şi reînscrierea candidaturii lui Eugen Teodorovici pentru funcţia de preşedinte executiv, chiar dacă vineri acesta anunţase că se retrage din competiţia internă.

La Congresul extraordinar sunt prezenţi 3.961 delegaţi

„Cu unanimitate de voturi modificarea la statut a fost adoptată”, a anunţat Florin Iordache.

Schimbările la statut vizează modificarea alegerii, revocării preşedintelui PSD, prin vot secret, în Congres şi regulamentul pentru desemnarea candidatuui formaţiunii la prezidenţiale.

Congresul a aprobat candidaturile pentru cele trei funcţii de conducere în partid. Astfel, pentru funcţia de preşedinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea, Sorin Bota şi Eugen Teodorovici sunt candidaţii înscrişi pentru funcţia de preşedinte executiv, iar pentru cea de secretar general, CEx i-a validat pe Codrin Ştefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe şi Rodica Nassar.

UPDATE ora 11.47 Mihai Fifor: Se simte o tensiune mare. Înseamnă că vom avea o competiţie vie, democratică

Mihai Fifor, candidat pentru funcţia de secretar general al PSD, a deschis, sâmbătă, lucările Congresului partidului, precizând că se simte o tensiune mare în aer, ceea ce înseamnă că va fi o competiţie internă vie şi democratică.

„Daţi-mi voie să vă adresez din inimă bun venit la lucrările Congresului extraordinar al PSD. Congresul PSD e cel mai important eveniment politic al PSD. În acest for se iau deciziile majore care trebuie respectate de PSD. Se simte într-adevăr o tensiune mare, ceea ce înseamnă că vom avea o competiţie vie, democratică. Faptul că sunt polemici înseamnă că PSD e un partid viu. Au circulat multe zvonuri false cu privire la procedurile de azi. Asta arată că suntem un partid puternic, iar adversarii noştri nu s-ar chinui altfel să ne dezbine. O competiţie deschisă, onestă, de la care toţi candidaţii vor pleca de la start cu aceleaşi drepturi şi obligaţii. Indiferent cine va câştiga vom fi aceeaşi echipă”, a declarat Mihai Fifor, în debutul Congresului PSD.

Acesta a adăugat că „Trebuie să lăsăm orgoliile la o parte şi să acţionăm cu încredere şi solidaritate pentru români. În acest Congres vor fi şi alte momente importante pentru cetăţenii româniei. Doamna Dăncilă ne va prezenta ideile proiectului politic şi de guvernare în momentele următoare. Acestea fiind spune permiteţi-mi să declar deschide lucrările Congresului extraordinar al PSD”.

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru cele trei funcţii de conducere în partid. Astfel, pentru funcţia de preşedinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea şi Sorin Bota sunt candidaţii înscrişi pentru funcţia de preşedinte executiv, iar pentru cea de secretar general, CEx i-a validat pe Codrin Ştefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe şi Rodica Nassar.

UPDATE ora 11.27 Lider PSD Iaşi le cere colegilor să-l voteze pe Mihai Fifor în funcţia de secretar general al PSD

Vicepreşedintele PSD Iaşi, Cristian Stanciu, le-a recomandat colegilor săi, delegaţi la Congresul PSD, să îl voteze pe Mihai Fifor în funcţia de secretar general al partidului. „Această poziţie importantă în cadrul partidului nu mai trebuie compromisă niciodată”, a spus Stanciu.

Vicepreşedintele PSD Iaşi, Cristian Stanciu, le-a recomandat colegilor săi, delegaţi la Congresul PSD, să îl susţină pe Mihai Fifor în funcţia de secretar general al partidului.

„Îmi permit, în calitate de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Iaşi a PSD, să recomand colegilor mei care vor fi delegaţi la Congres, susţinerea candidaturii domnului Mihai Fifor, actual preşedinte al Consiliului Naţional şi fost ministru al Apărării Naţionale, pentru postul de secretar general al PSD. Această poziţie importantă în cadrul partidului nu mai trebuie compromisă niciodată pentru că, altfel, vom suferi alte eşecuri dureroase”, a spus Cristian Stanciu, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta crede că este bine, la fel ca în alte ţări europene, ca liderul partidului să fie şi şef al Guvernului.

„În acelaşi context al alegerilor interne, cred că preşedintele partidului aflat la guvernare trebuie să fie şi prim-ministru al Guvernului României. Un astfel de model în care liderul politic este şi premier a făcut carieră în majoritatea ţărilor europene”, a mai spus vicepreşedintele PSD Iaşi.

El mai crede că viitorul vicepreşedinte al PSD la nivelul Regiunii Nord-Est trebuie să provină din organizaţia judeţeană Iaşi. „În acest fel, PSD va redeveni un partid naţional, având la vârf şi reprezentanţi din toate centrele regionale ale ţării”, se mai arată în comunicatul semnat de Cristian Stanciu.

UPDATE ora 11.22 Eugen Teodorovici şi-a redepus candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici s-a reînscris în competiţie internă pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD a afirmat, pentru MEDIAFAX, Mihai Fifor, candidat pentru funcţia de secretar general al partidului.

Teodorovici decisese vineri în şedinţa CEx al PSD să se retragă din cursa internă pentru a fi numărul doi în partid.

Referitor la subiect, Marius Dunca, cel care şi-a retras candidatura pentru poziţia de secretar general tot vineri, a afirmat că pot apărea surprize în ceea ce priveşte candidaţii la funcţiile de conducere ale formaţiunii.

„Până nu vedem că delegaţii pleacă de la Congres şi clar care este rezultatul, pot mai apărea surprize. Pot să mai apară candidaţi, că statutul nu împiedică să mai existe candidaţi în timpul Congresului”, a afirmat Marius Dunca, pentru Digi 24, înaintea Congresului PSD.

UPDATE ora 11.18 Şerban Nicolae: Eu cred că sunt varianta cea mai potrivită pentru PSD la acest moment

Senatorul Şerban Nicolae a declarat, vineri, înaintea Congresului PSD, că, din punctul său de vedere, este cel mai bun candidat pentru PSD la acest moment, precizând însă că-şi respectă contracandidaţii.

“Am toate şansele care pot beneficia în urma celor 30 de ani de activitate. Colegii mă cunosc, am avantajul că, nu faţă de ceilalţi, avantaj în general în astfel de candidatură că sunt între colegi. Mă cunosc, ştiu ce pot , ştiu ce am făcut până acum, ştiu ceea ce aş putea să fac, nu am de ce să am emoţii, mai degrabă e emoţia revederii multora dintre ei, ne întâlnim poate prea rar decât ar trebui. (…) Doamna Dăncilă e prim ministru de un an şi cinci luni deja, nu cred că s-a pus problema că ar fi un criteriu sau o perspectivă să punem pe cineva prim ministru pentru a deveni preşedintele partidului. Din punctul meu de vedere ar trebui separate lucrurile şi să fac distincţia între activitatea guvernamentală, activitatea parlamentară şi activitatea de partid”, a declarat Şerban Nicolae.

Parlamentarul a precizat că el este cel mai bun candidat pentru PSD în acest moment. “Eu cred că sunt varianta cea mai potrivită pentru PSD la acest moment, din perspectiva alegerilor care urmează şi pentru a da un nou impuls PSD, dorinţei social democraţilor români de a se implica în continuare de a avea o direcţie comună, de a avea un obiectiv clar şi de a fi solidari unii cu alţi spre binele tuturor românilor. Nu fac comparaţii cu ceilalţi trei contracandidaţi, îi respect pe toţi trei, îi cunosc şi e o competiţie între colegi”, a mai spus Şerban Nicolae.

UPDATE ora 11.07 Rădulescu: Teodorovici s-a supărat puţin ieri, dar va candida pentru funcţia de preşedinte executiv

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunţat, sâmbătă, înainte de Congresul PSD, că Eugen Teodorovici se reînscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte executiv PSD, precizând că ministrul de Finanţe “s-a supărat puţin ieri”.

“Eugen Teodorovici se va reînscrie astăzi (sâmbătă -n.r.) în cursă. Este un mare câştig pentru partid. El s-a supărat puţin ieri, dar cred că primează mai mult ideea de a face treabă pentru partid decât o supărare personală”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Vineri, actualul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, şi-a retras candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al Partidului Social Democrat, decizia fiind votată în şedinţa Comitetului Executiv PSD, a anunţat preşedintele organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu. “La retragerea lui Eugen Teodorovici nu s-a insistat în vreun fel sau altul. A fost o decizie a domniei sale, a fost luată în considerare şi s-a şi votat acest lucru. Deci nu s-a intervenit în nicio decizie, nu am simţit că cineva trage pentru o persoană sau alta. Chiar au fost decizii libere”, a declarat preşedintele organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu.

UPDATE ora 11.00 Marcel Ciolacu, despre candidaţii pentru conducerea PSD: Sunt toţi foarte buni

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, înainte de Congresul PSD, că toţi cei care s-au înscris în cursa pentru funcţiile de conducere din partid “sunt foarte buni”.

Întrebat dacă cei care candidează sâmbătă sunt cei mai buni candidaţi ai PSD, Marcel Ciolacu a replicat: “Nu, sunt cei care au dorit să candideze în primul rând, dar sunt toţi foarte buni”.

Codrin Ştefănescu: Cred că vor fi surprize la Congres

Codrin Ştefănescu, candidat pentru funcţia de secretar general, a declarat că vor fi surprize la Congresul PSD de sâmbătă. El a precizat că nu trebuie să uităm de trecut şi de colegii aflaţi la ananghie.

„Ori azi ne desprindem de trecut, ori mergem mai departe şi nu uităm de lucrurile bune pe care le-am făcut, nu uităm de colegii noştri la ananghie. Trebuie să nu uităm de cei care au căzut la datorie de-a lungul timpului. Pe asta se va baza şi discursul meu. Oameni care şi-au petrecut zile şi nopţi în bătăliile electorale, care şi-au neglijat familia. Trecutul nostru este unul plin de bătălii, în care am câştigat alegerile cu un program de care în mare parte ne-am ţinut. E un trecut în care ne-au votat foarte mulţi români. Ca secretar general al PSD nu am avut alte funcţii. Toată viaţa mea am stat la partid. Ştiu foarte bine ce e în bucătăria interna a partidului. Cred că vor fi surprize la Congres. Fiecare delegat va vota cum îi dictează conştiinţa”, a afirmat Codrin Ştefănescu.

Întrebat pe cine va vota pentru şefia PSD, Ştefănescu a răspuns: „Asta o să spun în speech-ul de la Congres”.

UPDATE ora 10.43 Pleşoianu: PSD şi-a pierdut independenţa. E dependent de sfetnicii doamnei Dăncilă

Liviu Pleşoianu, candidat la şefia PSD, a declarat sâmbătă că partidul nu este independent în momentul de faţă, ci depinde de „sfetnicii” Vioricăi Dăncilă. El a adăugat că pentru funcţia de secretar general îl susţine pe Codrin Ştefănescu.

„Am venit să transmit un mesaj care, în ce mă priveşte e acelaşi mesaj din ultimii ani. Eu nu mi-a schimbat discursul şi nu am de gând să o fac. Azi la Congres vorbesc candidaţii şi am ţinut neapărat să fac mesajul auzit. Nu iau în calcul o retragere din cursă. Pe doamna Dăncilă o avantajează, evident. E posibil ca doamna Dăncilă să devină azi preşedinte plin al PSD. Rămâne de văzut cum vor reacţiona oamenii. Nu, nu plec din partid dacă va câştiga doamna Dăncilă. Este consistent numărul. Dacă vorbim despre bază, despre oamenii simplii ei sunt profund nemulţumiţi de ce se întâmplă. Se întâmplă că oamenii care susţin partidul au fost trataţi oribil şi mi se pare absolul imoral şi urât să le întoarcem spatele. În momentul de faţă PSD şi-a pierdut independenţa. E dependent de tot felul de sfetnici pe care îi are doamna Dăncilă. Când am mers s-o înfrunt pe doamna Kovesi la Bruxelles, doamna Dăncilă era alături de mine. Acum ne spune că nu îşi mai aminteşte nimic, a fost plecată din ţară 9 ani”, a afirmat Liviu Pleşoianu înainte de Congresul PSD.

Deputatul PSD a adăugat că „La preşedinte executiv contează foarte mult discursurile şi în funcţie de asta voi decide. La funcţia de secretar general, am spus-o răspicat îl susţin pe domnul Codrin Ştefănescu”.

UPDATE ora 10.30 Andronescu, înainte de Congresul PSD: Viorica Dăncilă este favorizată, dar ne batem până la capăt

Ecaterina Andronescu, care candidează sâmbătă la conducerea PSD, a declarat, înaintea Congresului PSD, că Viorica Dăncilă este favroizată, prin prisma alegerilor într-un singur tur, dar că “ne batem până la capăt”.

“Emoţiile sunt fireşti în viaţa oricărui om. Da, este (favorizată Viorica Dăncilă de alegerile într-un singur tur -n.r.), dar ne batem până la capăt. Am exprimat o opţiune şi cred că trebuie să fiu un om serios până la capăt, să-mi duc această promisiune. Colegii mei mă ştiu de atâţia ani încât nu am nevoie să-i conving suplimentar”, a declarat Ecaterina Andronescu.

UPDATE ora 10.23 Dăncilă, înainte de Congresul PSD: Am emoţii. Sunt pregătită. Am încredere în colegi

Viorica Dăncilă a ajuns, la ora transmiterii acestei ştiri, la Sala Palatului, unde urmează să se desfăşoare Congresul PSD. Ea a precizat că are emoţii, însă este pregătită şi are încredere în colegii de partid.

„Am emoţii. Sunt pregătită. Am încredere în colegii mei. Cei care vor întruni votul colegilor vor conduce PSD spre victorie. Voi fi un om echilibrat şi în acelaşi timp un om ferm. PSD are nevoie de echilibru, dar şi de decizii ferme. Cred că e importantă echipa care va conduce acest partid. E nevoie ca deciziile să nu fie luate în grupuri restrânse, în fonduri statutare şi prin decizii de partid”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Premierul nu a vrut să comenteze când a fost întrebată despre afirmaţiile lui Marian Oprişan care a spus că aceasta ar fi fost „terorizată” de Liviu Dragnea.

Viorica Dăncilă a venit însoţită de Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici.


La reuniunea social-democraţilor va participa şi Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, la eveniment sunt aşteptaţi să participe aproximativ 4.000 de delegaţi.

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru cele trei funcţii de conducere în partid. Astfel, pentru funcţia de preşedinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea şi Sorin Bota sunt candidaţii înscrişi pentru funcţia de preşedinte executiv, iar pentru cea de secretar general CEx i-a validat pe Codrin Ştefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe şi Rodica Nassar.

Eugen Teodorovici şi-a retras candidatura pentru poziţia de preşedinte executiv. Totodată, Marius Dunca şi-a retras candidatura pentru funcţia de secretar general, precizând ulterior şedinţei CEx, că îl va susţine pe Mihai Fifor.

Comitetul Executiv a mai decis vineri ca alegerile pentru poziţiile de conducere ale formaţiunii să se desfăşoare într-un singur tur. Viorica Dăncilă a motivat că decizia a fost luată pentru ca nicio funcţie să nu facă obiectul unor înţelegeri ulterioare.

„Aşa cum am spus atunci când am susţinut în Guvern că preşedinţii consiliilor judeţene trebuiesc aleşi nominal într-un singur tur pentru că reprezintă votul cetăţenilor, cum susţin de asemeni ca primarii să fie aleşi într-un singur tur, cred că pe aceeaşi logică am mers şi în cadrul Congresului”, a explicat Dăncilă.

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă şa şefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleşi colegii şi colegele care se bucură de credibilitate şi care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.

Pe de altă parte, Paul Stănescu a anunţat că va fi prezent la Congresul extraordinar al PSD, însă nu va vota. Fostul viceprmier a adăugat că social-democraţii organizaţiei PSD Olt vor vota conform propriei conştiinţe. Acesta s-a împotrivit în şedinţele anterioare ale CEx, alături de Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu, organizării unui Congres în vară, înaintea alegerilor prezidenţiale din toamnă.

PSD îşi alege conducerea şi după ce fostul lider al partidului Liviu Dragnea a fost condamnat, la finalul lunii mai, la 3 ani şi 6 luni de închisoarea cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7526195-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7526195-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpgrootstireaUncategorised
Congresul extraordinar al PSD are loc, sâmbătă, la Sala Palatului, iar social-democraţii vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului. Delegaţii formaţiunii vor valida noul statut şi proiectul politic al formaţiunii. În competiţia internă a revenit pentru funcţia de preşedinte executiv şi Eugen Teodorovici, care vineri anunţase...