O femeie a murit, iar alte șapte persoane au fost transportate la spital după ce două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc pe E 85, în localitatea Mogoșești Siret, la intersecția cu Hanul Ancuței.

Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iași a declarat pentru AGERPRES că în urma accidentului au fost nouă victime, dintre care patru copii. Una dintre victime, o femeie de 78 de ani, a decedat, alte șapte au fost transportate la spital. Una dintre victime a refuzat transportul la spital.

În cea mai gravă stare pare a fi un copil de 11 ani, el fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf Maria din Iași. De asemenea, o femeie de 27 de ani, a fost transportată deja de un Echipaj de Prim Ajutor la Spitalul Municipal Pașcani.

La fața locului au fost trimise și echipaje de poliție care efectuează cercetări pentru a afla condițiile în care s-a produs accidentul.

“Se pare că șoferul unui autoturism înmatriculat în Neamț nu a acordat prioritate la ieșirea de la Hanul Ancuței și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În momentul impactului, primul autoturism s-a răsturnat. Din cauza impactului, o femeie, trei copii și o bătrână au fost proiectați în afara autoturismului, conducătorul auto rămânând prins în interior. Din autoturismul lovit a fost scos șoferul, ceilalți pasageri rămânând încarcerați”, a declarat Diana Iacob, de la Biroul de presă al IPJ Iași.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/imagini-din-iad-nou-victime-in-urma-unui-accident-rutier-54788.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/imagini-din-iad-nou-victime-in-urma-unui-accident-rutier-54788-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv