Mai multe trenuri cu 700 – 800 de călători sunt oprite după ce între două staţii între Slatina-Timiş şi Armeniş, copacii au căzut pe firele de contact. Potrivit ISU, s-au făcut manevre de tractare a trenurilor cu locomotive diesel pentru repunerea trenurilor în circulaţie.

Zeci de locuinţe, curţi şi subsoluri din 20 judeţe din ţară au fost afectate de ploile căzute în ultimele 24 de ore, se arată într-un bilanţ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. 21 de maşini au fost avariate de copacii doborâţi de vântul puternic.

Un camion încărcat cu 20 de tone de ciocolată s-a răsturnat în albia râului Olt, în zona localităţii Călineşti. Şoferul, cetăţean bulgar, a fost rănit uşor şi a refuzat transportul la spital.

Europa stă sub semnul caniculei. Mai multe ţări europene continuă să se confrunte cu temperaturi foarte ridicate pentru această perioadă, canicula fiind provocată de un val de aer fierbinte care provine din nordul Africii, informează BBC.

NASA caută forme de viaţă pe Titan, satelitul lui Saturn. O misiune de căutare a unor forme de viaţă pe Titan, satelitul îngheţat al lui Saturn, văzut de specialişti drept un echivalent al Terrei în etapele sale de formare iniţiale, va fi lansată de NASA în 2026, potrivit CNN.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/suporteri-romani.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/suporteri-romani.jpgrootstireaUncategorised
Mai multe trenuri cu 700 - 800 de călători sunt oprite după ce între două staţii între Slatina-Timiş şi Armeniş, copacii au căzut pe firele de contact. Potrivit ISU, s-au făcut manevre de tractare a trenurilor cu locomotive diesel pentru repunerea trenurilor în circulaţie. Zeci...